Sayfa 192/967 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Dün 3.81 den vermedi bugün 3.79dan alıyorum çok ilginç sanırım tahtacı istediği kadar toplayamadı ki bekletiyor hisseyi. Neyse bayramda malım cebimde olsun ben böyle seviyorum.

2. Dün dedim sekiz bugün verir diye.
    Biraz yorgun dinlensin gider yine

3.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Dün dedim sekiz bugün verir diye.
    Biraz yorgun dinlensin gider yine
    Doğtaş bak senin için 4.47den karel hissemi satıp sana geçtim. Her zaman ki gibi biz satarız hisse gider. Neyse Doğtaş sana güvenimiz tam yakında A grubu olacağız Euro kuru da istediğimiz gibi bekleriz biraz daha 1 Temmuz'da 4lü rakamlarda ol bana yeter.

4. Arkadaslar herkese slmlar

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by aliatabey Yazıyı Oku
    Arkadaslar herkese slmlar

Bu arada forum yoneticilerine cok tesekkur ediyorum cok tarafsiz ve objektif davrandiklari icin ama belli oldu demekki bu sahsi yonetimin burada olup burayi karistirmasi icin ozellikle koruyup kolluyor bak simdi hemen bulasacak ama bu sefer bi forumdan tamamen engellenecek sekilde yazicam ahada buraya yaziyorum simidden herkesten ozur dilerim...

6. ...

7.  Alıntı Originally Posted by eaglexx Yazıyı Oku
    Sen millete kızıyorsun hayvan adları söylüyorlar diye kendin aynısını yapıyorsun sana burda edebimizle cevap verdik sende edeplice cevap ver ama senin amacın burda milleti tahrik edip ceza almasını sağlamak anlaşılan ayrıca şu halde seninde ceza alman lazım sayın moderatör gör bunları.
     Alıntı Originally Posted by aliatabey Yazıyı Oku
    Bu arada forum yoneticilerine cok tesekkur ediyorum cok tarafsiz ve objektif davrandiklari icin ama belli oldu demekki bu sahsi yonetimin burada olup burayi karistirmasi icin ozellikle koruyup kolluyor bak simdi hemen bulasacak ama bu sefer bi forumdan tamamen engellenecek sekilde yazicam ahada buraya yaziyorum simidden herkesten ozur dilerim...

Ali bey hoş geldiniz, sayın kuzeys inde en kısa zamanda cezası biter umarım, o arkadaş bir kaç gündür yok ceza almış olabilir yönetimden biz tahriklere kapılmayalım yinede burası sizler olduğu zaman daha da güzel saygılar.

Sayfa 192/967 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •