-
*boe/tenreyro, "parasal genişleme sona erdirilmeye başlandığında çok yavaş ilerlenmeli"
*boe/tenreyro, "boe sadece mevcut devlet tahvilerinin vadelerinin dolmalarına izin verse bile, boe tahvil portföyünün gsyh'ya oranı kayda değer şekilde düşer"
*boe/tenreyro, "faiz oranları, parasal genişlemeye göre daha esnek bir politika aracı"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*oecd, ingiltere ekonomisinin 2017'de yüzde 1,6 ve 2018'de yüzde 1,8 büyümesini bekliyor
*oecd, ingiltere'de enflasyonun 2017'de yüzde 2,8 ve 2018'de yüzde 2,7 olacağını öngörüyor
*oecd, "ingiltere'nin yüksek yaşam standartlarını korumak için işgücü verimliliğini canlandırması gerekli"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*oecd, "düşük nikelikli iş gücünün yeteneklerinin artırılması ekonomiyi daha verimli hale getirir"
*oecd, "yüksek tüketici borcu büyümesinin durgun hanehalkı gelirleri ile bir ayara gelmesi büyük finansal istikrar riski"
*oecd, "eğer breşit öncesi büyüme ciddi şekilde zayılar ise ingiltere yatarım harcamalarına girişmeli"
-
*esm, 6 ay vadeli bono ihalesi ile 1,424 milyar euro borçlandı
*esm'nin 6 ay vadeli bono ihalesinde satışın 3,9 katı teklif geldi
*esm'nin 6 ay vadeli bono ihalesinde ortalama faiz yüzde -0,661 (önceki -%0,625)
-
*boe/carney, "gbp, abd doları ve yen takas işlemlerinde parçalanmanın etkisi küçük olur"
-
ıobe, yunan ekonomisinin bu yıl yüzde 1,5'in hafif üzerinde ve gelecek yıl yüzde 2 civarında büyüyeceğini tahmin etti
-
*boe başkanı carney, "eğer ingitere ab'den anlaşma olmadan ayrılır ise, ab kısı vadede finansal hizmet kapasitesi yetersizliği yaşar"
-
*ingiltere/hammond, "oecd'nin tavsiyelerini değerlendireceğiz ve yapabileceğimiz yerlerde harekete geçeceğiz"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri