Sayfa 192/556 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

İsmen son yazı 07.09 hissedekiler namuzsuzmus ve 8 civarı hisse
    burda senet 6.60 Ken yine sağı çene olduğundan 5 liraya alırım diyordu ondan sonra ilk yazı bugün dün tavandan kitlediler yoksa hiçbir öngörü bilgisi olmayan sadece çene calar kimse inanmiyor sana boşa yazma

2.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    İsmen son yazı 07.09 hissedekiler namuzsuzmus ve 8 civarı hisse
    burda senet 6.60 Ken yine sağı çene olduğundan 5 liraya alırım diyordu ondan sonra ilk yazı bugün dün tavandan kitlediler yoksa hiçbir öngörü bilgisi olmayan sadece çene calar kimse inanmiyor sana boşa yazma
    Senin akli dengende yerinde değil buda anlaşılıyor 😂 hisse 6,60 ike 5 li fiyatlar hedefte dedim ve 6-6,20 arası topladım , 6 altını bekledim ama gelmedi ,ismenin hepsini mi sattımda 07.09 daki yazıyı koyuyorsun , yazdıklarımı gözünle oku , beyinle sıkıntı var sende anlaşılan ama gözdede var belli😂😂, infoda kaç gündür yazıyorum , senin beyin tam randumanla çalışmadığı için dün attığım yazıyı görüp 10 dan hisseye girdi gibi fantazi kuruyorsun , ama doğru zenginin malı senin gibi züğürdün çenesini yorar , sen inansan ne inanmasan ne 😂😂😂 3-5 kuruş nilkiz, haha haha ben 10 dan girdim hatta bugün + 5 yaptığında girdim hisseye külli zarardayım 😂😂😂😂😂

3. Beni çok takip ediyorsun 3-5 kuruş nilkiz ismende biraz daha satış yaptım bugün 8,25-26 şu an infoda 9 seviyesinde toplama içerisindeyim ,

4.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Satan ortaklara hayırlı olsun bereketini görsünler.

Ben şahsi olarak piyasa değerine odaklanmış durumdayım.
    500 milyon piyasa değerinden aşağısı benim için alım yeridir.
    Bunun İçin kıstasım sektördeki diğer şirketler.
    Gedik’le hacimlerde hemen hemen kafa kafaya olmamıza rağmen gedik’in 1 milyar TL piyasa değerine karşılık info’nun 330 milyonluk piyasa değeri bana göre komik.
    Hacimlerde orta vadede gedik’i geçeceğini, ortalama komisyon oranında da gedik’e yaklaşacağın ı düşünüyorum.

Eğer rüçhanlar uçmazsa bedelliye de katılma niyetindeyim.
    Hayırlısı bakalım hepimize

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yorumlarınız değerli Monaroza , bencede info gerçekten çok ucuz 3 ve 4 çeyrekte gelecek kara göre

5. tam zamanında ismen hareketlendı sımdıde adamlar burdan oraya ordan buraya gecıp duruyor sanırım

6. Temettü yasağı gelmiş , bu ismen gibi şirketleri çok kötü etkileyecek , bunu habire 3 ay 3 ay uzatır devlet , yüksek temettü yoksa ismeninde bir anlamı olmaz temettü ödemesi bunun için çok önemliydi , kötü oldu ismen için , info zaten küçük temettü ödüyordu ,

7. Hissenin önümüzdeki günlerde tekrar 2 li rakamların üzerine çıkacağını düşünerek Kapanışta biraz daha alarak maliyeti yukarılara çektik...[emoji1][emoji1][emoji1]
    Artık iyimi yaptık önümüzdeki hafta öğreneceğiz.. Bu hafta ınfo için güzel geçti.. Darısı haftaya inşallah..
    Herkese iyi tatiller.. Hayırlı kazançlar..

Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Aynısı benim içinde bende 9,06-9,10 arasından aldım biraz maliyet artsın ama hala çok düşük olsun aldığım miktarda portföy için devede kulak , ismende de temettü zora girdi orasıda riske girdi benim için , mali tabloyada 4-5 hafta kaldı ben bu çeyrek çok iyi bir kar bekliyorum 17-20 arası , bilanço öncesi 25 fk ya getireceklerdir getirmezlersede ismenle fk 1,5 - 2 puan olurda buda komedi 😂 olur , yurtdışı işlem komisyon olayıda varmış galiba buda olursa yurtdışı komisyonlarda usd info için dehşet olur , bu ayrıca infonun müşteri sayısınıda daha da artırır ,

Sayfa 192/556 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •