Sayfa 192/1006 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Direk şubeden oran isteyin. Miktar yüksek ise şu banka daha iyi veriyor deyip, müşteri

temsilcisinin merkezle pazarlık yapmasını sağlayın.
    internette 3,45 dediği oksijen hesap oranı. vadeli 4,25

2.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Anadolubankta internetten EFT limiti ne kadar EFT ücreti alıyorlar mı?
    Anadolubank internetten eft limiti 100 bindir. Banka şb. ne dilekçe ile 500 bine çıkarılabiliyor. 500 bine de , 100 bine de 3,50 tl. masraf alıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Anadolu aynı gün valorlumu..Bizim şübe iki yıldır 1 gün valor takıyor,kullanmıyorum..
    Eft ile valor yok,nakit yatana valor var diyor..Sizde durum ne???
    Bu durum doğru. Bankanın politikası böyle. Kendilerine göre uzun bir açıklama yapıyorlar. Bilinçli müşteriye yutturamayınca ve kesin kaybedeceklerini hissedince aynı gün yapıyorlar. Yoksa laf kalabalığına gidiyor.

4. Bir de bazı bankalar yeni gelir kapısı olarak ekstre yollama ücreti adı altında bir kalem bulmuşlar. Bu çağda posta ile ekstre gönderiyorlarmış. İlk hesap açılırken sayfalarca imzalattıkları sözleşmelerde ekstre yi posta ile istemiyorum seçeneğini mutlaka işaretleyiniz. Elektronik ekstre e-postaya gönderilsin seçeneğini işaretleyin. Genelde bu alanları es geçiyoruz ve sonra banka personeli dolduruyor. Her ay 4,50 tl. kesilir sonra.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Artık şu 0.75lik artış yansımaya başlamalı yoksa dramatik bir dolarizasyon başlarsa önünü alamayacaklar. Pound %3 dolar %4 faiz varken neden tl riski alalım

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. valla artık tüm komplo teorilerini değerlendiriyorum.

sabit kur, varlık vergisi...

bu ulke artık mantık sınırını aştı herşey olabilir

başdaki adam faiz enflasyonun sebebidir diyor
    ben batılılar gibi düşünmüyorum diyor
    200 yıl once yazılmış ekonomi kuralları yanlış ben başka yollar deniyecem diyo

ARTIK PARA KAZANMA OLAYINI GEÇTİM

elimdeki parayı koruyim diyorum

seçeneklere ve ihtimallere bakıyorum

1) mevduatta kalmak
    ihtimal : her ne kadar doviz uçtuysada dahada uçmayacağının garantisi yok. dolar 2,3 ken arkadaşım yıl sonunda 3 olacak dediğinde ÇUŞŞŞ demiştim. Biri çıksa yıl sonunda dolar 6-7-10 olacak dese olmaz diyemem.

2) Döviz almak
    ihtimal: sabit kura geri donuş yapılabilir. Kimse olmaz falan demesin. Bu ülkede olmaz denen neler oldu.
    Sabit kura geçilmese bile inşaat ekonomisinden ümidi kesen hukumet en azından dovizi frenliyim diye faiz arttırırsa terse kalmakta var.

3) altın almak
    ihtimal: dünyada altın fiyatları 10 yılda inanılmaz arttı ve şuan düşüş trendinde. Ülkemizde artıyor çunku dolar artıyor yani ons fiyatı artıyor. 2.ihtimal yaşanırsa altında düşebilir.

4)gayrimenkul ev,arsa almak
    bunu zaten direk geçiyorum

yani forumdaşlar inanılmaz kararsızım bu ara
    ve gerçekten gelecek konusunda inanılmazkaygılıyım
    kapıya çoktan dayanan krizi en az hasarla atlatmak için parayı nasıl korumalı

eminim birçok kişinin bu aralar en çok sorduğu soru bu

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Anadolubank internetten eft limiti 100 bindir. Banka şb. ne dilekçe ile 500 bine çıkarılabiliyor. 500 bine de , 100 bine de 3,50 tl. masraf alıyor.
    Sn. Ressam cevabınız için teşekkür ederim. Anadolubank temditlerde nasıldır?

Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    valla artık tüm komplo teorilerini değerlendiriyorum.

sabit kur, varlık vergisi...

bu ulke artık mantık sınırını aştı herşey olabilir

[...][...]

eminim birçok kişinin bu aralar en çok sorduğu soru bu
    Riskli ama portföyün bir kısmıyla Akbank AOY ya da AFT yatırım fonları denenebilir. Yıllık kazançları %30'un üstünde.

Sayfa 192/1006 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •