Yükseliyor diye aldım Bera da almıştım onu sattım buna stop loşa koymamıstım
Aslında bu hisselere girmiyordum ASELSAN’da yüklü kaybedince ne fark o zamandedim girdim
Alisilagelmis dalgasini yapti yine, daha once defalarca yaptigi gibi.
Buyukler harareti yukseltip ucuZa aldiklarini ciktilar.
Temettu haberi gelmeden hakettigi yerlere oturmayacak. Kredi notu yukselmedigine gore de bence kisa vadede temettu de olmayacak.
Sahsi fikirlerim boyle, sadece beni baglar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
imza yok.
açığa satış bu tür hisselerde volatileyi artırıyor ve anlamsız gaplar meydana getiriyor. Lidfada küçük yatırımcı için direnç veya destek yoktası diye birşey yoktur. Akyatırımda çogunluğu bulunduran grup ne isterse o olur. İsterse iki lira isterse 12 lira. Bunu bir kenara yazın. durup dururken bir tavan, bir tavan yarısı ve anlık bir düşüşü lidfa iki günde yaptı. eee bunu diğer hisseler yapmıyormu. daha fecisini yapan var mesela Mistral iki tavan yaptı, yarım tavan ve yüzde 11 düşüş. eee ona neden YAPTIRIM YOK. Yada beyaz gibi dandik bir hisseler günlerdir yükseliyor.yaptırım yine yok. Çünkü benim kanımca bu talep spk ya hissenin gerçek speği yönetim tarafından istenmiştir. Hisseyi 2018 de belli bir seviyeye götürmek istiyorlar.peki neden 2017 son yükselişte yükseltmediler.Cevap basit crediute Sussiesin elinde bulundurduğu hisseyi eğer satarsa uygun fiyattan devr almak için. Şimdi üç defa 5.50 seviyesine getirilen hisse bir ve ya birkaç yamyam tarafından açığa satışla dibe cekildi. Bunu gören yönetim tarafından SPK ya inceleme talep edildi. Bu hisse için pozitif bir durumdur.Kanımca p.tesi önce biraz düşüp yükselebilir yada direk yüksekte açılabilir ama gün sonu düşük olmayacaktır.Yatırım tavsiyesi değildir.
Yükselen hisse zaten yükselmiş artık. Düşerken almak lazım. Ucuzken alınır pahalıyken satılır.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi yukarda bazı arkadaşlar bazı hisselerden başka hisse senedine anlık duygularla giriyorlar. üç kuruş parasını heba ediyorlar. böyle yatırımcılık tabiki olmaz. mesela bilançoyo incelemden, bu adamların ne iş yaptığını bilmeden yönetimi tanımadan vb. olmaz arkadaşlar. Ben lidfanın yaklaşık 4 yıldır yatırımcısıyım.Tınaz abide aynı şekilde. o sebepten her fikir önemlidir. Yeni giren arkadşlar şanslılar altın değerinde bir hisse senedine yatırım yaptılar. osebepten kesinlikle kendilerini üzmesinler. 5.50 seviyesinde alanlar zararlarını çok rahat zıkarıp kara bile geçebilir. Önemli olan bu hissede uzun vade yatırımcı olabilmek.
Markette indirim anonsları yapıldığında herkes indirim reyonlarına koşar, borsada yükselen ürünlere koşuyor çok enteresan.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri