Sayfa 192/916 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. bunun hiçbirşey söyleyeceği de yok boş beleş işlerle uğraşıyor. Hayatımda bela okumadım varsa gerçekten bu tahtayla uğraşan neyse bela okumayacağım. Unuttum bu kağıdı 3 mü olursun 33 mü olursun ne halin varsa gör komediye döndürdü kağıdı hayır başka takip ettiğim hisselerde en azından çorbacı denilen adamlar var burada o da yok. şirket evlilik yapıyor tık yok kar açıklıyor tık yok ters parendeyle 3lü salto yapıp dengede olsa hareket yok bir yol çiz kendine 100 bin lot nedir ya bu kadar mı paran var Allahtak isteğim bir gün sadece bir gün şöyle bir firmamı kişimi ne ise 1 milyonla girsin içine etsin bu hissenin ben ne yaptım diye düşünsün

2. 300-500 çıkıyorum burada beklediğim zamana yazık hayır borsadan da anlamam ama mayıs ayından beri takip ettiğim 3 hissede en düşük artan %55 arttı ne halin varsa gör kendi şeyinde oyna dur

3. Hisse geçen yıl çıkışını gösterdiği güzel bilanço ile sağladı. CITI ve DEUTCHE tahtaya girdi. Alımlar ile Darbe sonrası 20.09.2016 tarihine kadar hisseyi 4.00 TL'den 9,4 TLye taşıdılar. Sonra bilanço bahane edilerek tahtadan bir güzel çıkıp gittiler. Takas ornı % 23' lerden % 6,85'lere kadar düştü. Anlaşılan hisse bilançolarını sağlam açıklar ise yine birileri gelecek. O neden ile bilançoyu görmekte fayda var..ytd

4. valla benim hiç umudum yok yabancı girecek olsa şimdiye girmeye başlamışlardı. enerji sektörüne girdi, karlılık sağlıyor bakıyorum defterdeğeri 5 lira olan kağıt 32 lira bunda defter değeri 6,90 kağıt 6 oldu mu iyi diyoruz. Arkadaş sanayi şirketisin bu ülkeye bir nevi kaynak yapıyorsun üretiyorsun 5 para etmez gyo şirketlerine bakıyorum 5 para etmez saçma salak taahhüt firmalarına bakıyorum bu ülkeye herşey müstahak diyorum kısa yoldan nasıl para kazanırım diye gitsinler kumar oynasınlar no more bets thank you diyene kadar bütün paralarını bassınlar

5. bu kağıdın bir popüleritesi yok kalmamış malesef git 20 liraya aralıksız demiyorum ki insanlar gelsin 3 alsın 5 satsın bu nedir 100 bin lot nedir? hayır gerçekten saçma salak işe döndü bu iş 2 aylık ortalama hissede 180 bin lot 400-500 olsa düşse çıksa hareket olsa

6. .yabanci .karin iyi olmasından çok kurumsallaşma oranına bakıyor...Kurumsallasma bu sirketin kapısından girmemiş.

7. 7500 lot şlem hacmi yapmışız rekor kırarız bugün hacim yerlerde....
    artık 6.17 üzerine atmamız gerek yoksa çıkamayan kağıt düşer mantığı ile teknikte bozulma başlayacaktır.

8. Anlaşılan bilançoda bir şey çıkmayacak. Kokuyu aldılar herhalde. İyice öldürdüler hisseyi..ytd

Sayfa 192/916 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •