Sayfa 192/615 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Sancaktepe ve Erzurum projelerinin gelirleri bilançoyu yansırsa çok güzel kar açıklar.

Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Sancaktepe ve Erzurum projelerinin gelirleri bilançoyu yansırsa çok güzel kar açıklar.
    neye yarar ****** bir spek va burda anlaşılan.bilançodan haberdardır.ufak bir hareket bile yok.yeni alım yerim 0.5x ler bu kağıtta.2-3 yıl taşımak üzere.....
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

3. Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

4. Dünkü KAP Haberi..
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"

5. Gelmişken Pasta yı da paylaşayım ... Belki merak eden olur..
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"

Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku

Gelmişken Pasta yı da paylaşayım ... Belki merak eden olur..
    Arada gelip gidin lütfen.. Zaten ölüm sessizliği var burada.. Herkesi küstürmüş bu meret. İnşallah yarın biraz hareketlenir. Karını %45 artırmış..belki birileri görüp alım yapar..
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

7. ben daha iyi kar bekliyordum. hala ciroya yansımayan kısımlar var sancaktepe de. çok bekletti artık yeter

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    2017 12 aylık esas faaliyetten kâr ı 60 yakındı . şimdi 6 aylık 44 milyon kadar olmuş .. Bu pozitif.. Lakin yetmeyebilir.. Hayırlı kazançlar.. Dolar işi sakat oldu iyice. Allah yardımcımız olsun..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 192/615 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •