BU kağıtta tekniğe güven olmaz ama günlükte bayrak yapacak gibi. 2,88 hedefleye bilir canı isterse tabii :-))
Sadece sabır isteyen bir kağıt unutmayalım.
MACD kesmiş gibi.
Bol kazançlar.
vangıda.jpg
BU kağıtta tekniğe güven olmaz ama günlükte bayrak yapacak gibi. 2,88 hedefleye bilir canı isterse tabii :-))
Sadece sabır isteyen bir kağıt unutmayalım.
MACD kesmiş gibi.
Bol kazançlar.
vangıda.jpg
Birakmiyorlarki, 3-5 e basiyor...
Arkadaşlar aşagıya gelişlerde nakitiniz olsun. yoksa bekler durursunuz.... ben ramazanda harekete başlayacağını düşünüyorum.bünyesine 2 şirket alacak sermaye 125 milyon olacak beklenti önce b gurubu sonra a gurubu...bilanco falan ...filannn ...zpeek ben aldıkca veriyor... o verdikce ben alıyorum.... geleceğe yatırım ancak böyle olur.... benim acelem yook olanlar düşünsün....arsa aldımmmm .... bekliyorummmm....yersennn zpeek efendi....![]()
Ak yatırım son üç ayda 600 bin civarında alım yapmış. Toplamda 850 bin olmuş. 255 bini geçen çarsamba aldı. Virman da yapmamış. Son aldığı 2.35 maliyetli. Ne olacak bu hisseler. Eninde sonunda gidecek ama erken ama geç
Aynen kardeşim. Beklenen günler gelecekse çekilen çile kutsaldır.... alacaksın unutacaksın. Benim gibi yap aşağı salarsa biraz nakit tutuyorum alım için versin bakalım nereye kadar verecek😉
Paranın büyük kismini yatırdık. Uzun vadeci olarak yerimizi aldik
yatirim tavsiyesi degildir
Gap gup çu da kalmadı. Hala aynı o ezik alış satışlar. Mal toplama derdin yok, satma derdin yok, zpeğin parası heç yok. Uyuz eşek gibi dolanıyorsun. Amma biri çıkar gamçılıyıverir, anırır durursun![]()
Zaman; onu kullanmayı bilmeyenlerin katilidir.
Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yer İmleri