Kartal da başkan 23 nisan da çocuk meclisini online olarak toplamış güzel de yapmış. Teknoloji kullanması güzel umarım normal meclisi de bu şekil de toplamak akıllarına ve işlerine gelir.
https://youtu.be/KyOwrmli9L8
Kartal da başkan 23 nisan da çocuk meclisini online olarak toplamış güzel de yapmış. Teknoloji kullanması güzel umarım normal meclisi de bu şekil de toplamak akıllarına ve işlerine gelir.
https://youtu.be/KyOwrmli9L8
Yapılmayacak bi durum yok ama iki belediyede başka işlerle uğraşır ...
Bizim hisse hiçbir hissenin olmadığı kadar sahipli bunu yıllardır diyoruz.Bu kuşlu tayfada fos çıktı, adamlar vur kaçcı zaten alıpta bizim gibi yapışmayan adamın önüne bütün malı yığar patron nasıl olsa 2 gün bekler dökülürler diye. Biz tabii artık hissenin huyunu suyunu ezberledik iyice.Burada malı alıp tutacak adam çok çok az. Bir de ne zamana kadar tutacak o da belli olmayınca alan geri basıp gidiyor başka hisseye niye burada sinir olsun. Burada teknik işlemez yabancı birisi aldımı GBT sine bakılır ona göre tepesine çökülür.Zaten sağlam bir mal alıp tutacak adam gelse tahtaya sizden önce fiyatı yukarı alırlar yedirmezler.
İşlemlerin % 90 ı en az fiktiftir.
Twitciler yakalanmış onları bagirtmadan bırakmaz bizim tahtacı. Ne zaman dökülürler o zaman hareketlenir yenilerini yakalamak için. Nasılsa zamanı bol bizim zaten boynumuzu çevirecek halimiz kalmamış.
RTALB almak varmış. 7 yıldır ameleliğini yaptık bu kağıdın. İnsanda biraz da şans olacak...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulan sattırmadı be nasıl bi hisse sabahtan beri valla helal olsun 400 tane sattım zevk almaya başladım 403 geri aldım akıl denge bırakmadı kronik rahatsızlık yaptı ekranı izlerken çatladık basur olduk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Allah yardımcımız olsun gerçekten zor bir tahta, başımıza gelmeyen kalmadı, en büyük risk ortamında çoğu kağıt toparladı biz yine yaya kaldık, sahipli tahtalar hergün tavan çekiyor, bizimkisi sosyal medya gazıyla ancak buraya kadar gelebildi, beklemeye devam ancak daha ne gibi bir sıkıntı çıkacak merak ediyorum gerçekten
Başka bir sosyal medya gazı olmazsa imar gelişmesine yakın hareketlenir.. o zaman kadar il 3-4 ay yatırımcı diğer hisselerden kazanmayı hedefler... imar süreci çooook uzun bir süreç ki kartal daha da uzadı.. yollardır deşiğim gibi bu belirsi süreyi bekleyebilecek kişi yatırım yapsın.. sonuçta arsanın değeri belli elbet değerini bulacak ama ne zaman??? Zaman da bir maliyettir sonuçta...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer İmleri