Sayfa 192/1000 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. sn. delikan doların son durumu nedir ? Sigara molasındamısın . FED daha ne yapsın . bu usd/ try neden aynı yerde. Bir açıklama bekliyoruz şahsınızdan .

Jerome Powell, TSİ 21:30'da faiz kararı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Atatürk 'ü çok severim ama çoğu zaman işini yarım yaptığını yahut tamamlamaya ömrü yetmediğini düşünürüm.

Kesinlikle....bilhassa din olayı....

Hoca gorunumlu ingiliz casuslarini tam anlami ile tamamlayamadi. Gununuzdede memurlara abd egitim firsati altinda egitime gonderiliyor bunu yasaklarim gelince devletin memuru degilde abd sirketlerinin calisani oluyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    sn. delikan doların son durumu nedir ? Sigara molasındamısın . FED daha ne yapsın . bu usd/ try neden aynı yerde. Bir açıklama bekliyoruz şahsınızdan .

Doların durumunu daha önce fransızca olarak yazmıştım.

Herkes ha 7 ha 7 dedi.

olmadı. bi türlü.

beaucoup 7 (Fransızcası)

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Hoca gorunumlu ingiliz casuslarini tam anlami ile tamamlayamadi. Gununuzdede memurlara abd egitim firsati altinda egitime gonderiliyor bunu yasaklarim gelince devletin memuru degilde abd sirketlerinin calisani oluyor
    Milli Şef 'ten sonraki tarihlerde kimlerin Amerika 'da eğitim aldığını iyi incelemek lazım. Ayrıntıya girmeye gerek yok .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Türklerle temasta bulunmadan gidip gelecekler anlamında. Korona free otelden daha olası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bak şimdi karantina eyvallah, işsizlik eyvallah ama bu dediğin bardağı taşırır. İsyan çıkar

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu bağış, yardım adına ne derseniz acil yasaklanmalı. Yasaklanacağına inanmıyorum ama temennim öyle. FETÖ ve diğer bütün örgütler hep bu masumane kelimenin arkasına sığınarak para topluyorlar. Devletin bütçesini geçecek örgütler varmış. Cebinden para harcayarak tarikat kursunlar da ben onların din aşkına inanayım. Diğerleri de aynı şekilde , yardım etmek için yardım topluyorlar alakaya turp suyu.
    Tarikat işinde iyi para var . Ben de bir tane kursam diyorum. Görev almak isteyenler özelden yazsin .

Sayfa 192/1000 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •