Sayfa 192/1002 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    başarı/başarısızlık , iyi performans/kötü performanstan ziyade, yaklaşımı kendi kurumundaki tüm fonları bünyesindeki katmak olan fonlar da ''kazanma hevesi'' ''iyi niyet ''görmüyorum pek.
    Dostlar alışverişte görsün gibi, bir de fon sepeti yapalım. Nasıl yapalım ? , doldur bünyemizdeki bütün fonlardan yüzde 10 , oh oldu bitti . fon sepeti fon işte.. sepet mi sepet, fon mu fon.
    soldier - get'in fönünden her halükadarda daha istikrarlı olması münasebeti ile artı bir puan verilebilir zıpıra ( zpc )... gerçi soldier- get in fönünü artık keaale almıyorum .... o zaman bu önerme tümcesi ( 1.ci cümlem ) kendi kendini imha eyliyor , kendi kendimin tezinizi saniyesinde çürüttüm , bilim yanlışlanabilirlik üzerine kurgulanmalı.... çok yeşşaaa karl popper ... gerçi rahmetli oldu
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    soldier - get'in fönünden her halükadarda daha istikrarlı olması münasebeti ile artı bir puan verilebilir zıpıra ( zpc )... gerçi soldier- get in fönünü artık keaale almıyorum .... o zaman bu önerme tümcesi ( 1.ci cümlem ) kendi kendini imha eyliyor , kendi kendimin tezinizi saniyesinde çürüttüm , bilim yanlışlanabilirlik üzerine kurgulanmalı.... çok yeşşaaa karl popper ... gerçi rahmetli oldu
    gmr'yi soldier-get yönetmiyor sanırım. iyi çünkü epey.

3.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Ziraatin iyi yönetilen fonu da var kötü yönetilen fonu da. Mesela ZPE iyi iken TZD, ZBD bence kötü yönetiliyor. ZPC'de hepsinden ortaya karışık var
    Yani evet ama kötü oldukları kategorilerde başka kurumların fonlarını da koysa dünya yıkılmaz. Bana son derece irrite edici geliyor açıkçası.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    gpg'yi yöneten de gmr'yi yöneten de aynı şirket ama birine millet sövüyor (mevduat yatırımcısına hitap edip bu kadar kötü performans gösteririrsen haklılar) diğeri övgü alıyor (gmr'nin performansı bana da güzel geliyor) Gedik portföy çok ilginç şirket

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    borsa iyi olduğunda gmr tabii ki daha iyi getirebilir çünküm minnak şirketlere yatırım yapan fön ... minnaklar daha volatilingen ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    borsa iyi olduğunda gmr tabii ki daha iyi getirebilir çünküm minnak şirketlere yatırım yapan fön ... minnaklar daha volatilingen ...
    yok yok haksızlık etme gmr'nin kafası farklı. borsa kötüyken de sağlam durdular. ama zaten soldier-getin değilmiş. aynı kurum olsa da her fonu başkası yönetiyormuş. bisttume göre de iyiydiler. nereden bakarsan bak. görece iyiydiler.

7.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    gpg'yi yöneten de gmr'yi yöneten de aynı şirket ama birine millet sövüyor (mevduat yatırımcısına hitap edip bu kadar kötü performans gösteririrsen haklılar) diğeri övgü alıyor (gmr'nin performansı bana da güzel geliyor) Gedik portföy çok ilginç şirket
    millete bakma günlük -5 borsada -2 yaptı diye haydar babaya da sövüyorlar twitter'da. günlük düzenli %5 getirmezsen söver millet. havalar bozdu diye meteorolojiyi arayıp söven bir ırkın ahvadıyız

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    millete bakma günlük -5 borsada -2 yaptı diye haydar babaya da sövüyorlar twitter'da. günlük düzenli %5 getirmezsen söver millet. havalar bozdu diye meteorolojiyi arayıp söven bir ırkın ahvadıyız
    Orası öyle de gpg acayp oynak gerçekten. Yıllık getirisi sadece %13. Bunun yerine EIC, TE3 gibi defansifin de defansifi fonlar daha fazla getiriyor, insanı strese de sokmuyor
    Bu arada BLCYT artıya geçti, kuzu otlatanlara duyurulur

Sayfa 192/1002 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •