Sayfa 192/602 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by nirvana7 Yazıyı Oku
    ARKADAŞLAR DÜŞÜŞÜN SEBEBİNİ AÇIKLIYORUM.

GAMESTOP isimli bir Abd şirketi batma eşiğine geliyor. Bir reddit topluluğu bunu kabullenemiyor.

Nedeni ise büyük fonlar bu şirketin değerinin sıfırlanacağı düşüncesiyle 2.5$ civarlarından %140 yasa dışı açığa satış yapıyorlar. YANİ KOCA FONLAR İŞ KARIŞTIRIP ŞİRKETİN HİSSE SAYISINDAN FAZLA SHORT POSİZYON AÇIP İŞ KOPARABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORLAR.

Bunu fark eden küçük reddit grubu toplanıyor ve büyük bir küçük yatırımcı dayanışması başlatıyor. Hisse 2.5$'lardan bir anda 350$ civarına geliyor. Küçük yatırımcıların alışları ile.

Tabi 40$ civarında iken çoğu büyük hedge fon düşer diyerek short pozisyon açıyor.

Şuan 50 milyar dolarlık koca fonlar derin bir zarar içerisinde. Ve bu parayı resmen küçük yatırımcılara aktaracaklar. Yani koca merilinden tutun çitisi hepsi küçük yatırımcı tarafından öpüldüler.

Bank of amerika sı olsun çitisi olsun hepsi şuan batma eşiğine geldiler. Çünkü 2.5$ dan yaptıkları yüklü açığa satışları 350$ dan almak zorundalar.

Böylece ne oldu?

Tüm dünyada bu büyük kurumlar pozisyonları batmaması için hisse satmaya başladı. Buna Türkiye'de dahil. Para gerekiyor çünkü.

Şuan tüm yatırımcılar kenetlenmiş Gamestop hisselerini almaya hâlâ devam ediyor. Neden devam ediyorlar? Çünkü bu koca fonları batırmayı amaçlıyorlar. Ve kısmen de başardılar.

Yok bilmem bundan düştü yok şundan diyen çakma üstadlara itibar etmeyin. İşi iyice araştırdım. Sizde araştırabilirsiniz.

Bu bir küçük yatırımcı devrimi. Şuan hedge fonlar küçük yatırımcılar tarafından deli zarar halinde.

Koca fonlar sırf Gamestop'da öpüldükleri için tüm dünyada hisse satmaya başladı. Açık çok büyük. Bunlar posizyon ları kapatmazlar ise derin zarar çukuruna düşecekler. Bu ise tüm dünyada bir satış dalgası oluşturabilir. Yani bugünkü tüm dünyada ki düşüş gibi.

Yani özetle arkadaşlar bugünkü sebepsiz düşüşün sebebi bu.

Bakalım neler olacak izleyip göreceğiz.

(Yatırım tavsiyesi değildir) böyle bir yazı buldum gerçekliği nekadar sorgulamak lazım ( Alıntıdır )
    Teşekkürler kardeşim inşallah borsamiz tekrardan toparlanır bugün son dakikada güzel kapattı ,elin yabancısinin pisliğini biz çekiyoruz.
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

2.  Alıntı Originally Posted by nirvana7 Yazıyı Oku
    ARKADAŞLAR DÜŞÜŞÜN SEBEBİNİ AÇIKLIYORUM.

GAMESTOP isimli bir Abd şirketi batma eşiğine geliyor. Bir reddit topluluğu bunu kabullenemiyor.

Nedeni ise büyük fonlar bu şirketin değerinin sıfırlanacağı düşüncesiyle 2.5$ civarlarından %140 yasa dışı açığa satış yapıyorlar. YANİ KOCA FONLAR İŞ KARIŞTIRIP ŞİRKETİN HİSSE SAYISINDAN FAZLA SHORT POSİZYON AÇIP İŞ KOPARABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORLAR.

Bunu fark eden küçük reddit grubu toplanıyor ve büyük bir küçük yatırımcı dayanışması başlatıyor. Hisse 2.5$'lardan bir anda 350$ civarına geliyor. Küçük yatırımcıların alışları ile.

Tabi 40$ civarında iken çoğu büyük hedge fon düşer diyerek short pozisyon açıyor.

Şuan 50 milyar dolarlık koca fonlar derin bir zarar içerisinde. Ve bu parayı resmen küçük yatırımcılara aktaracaklar. Yani koca merilinden tutun çitisi hepsi küçük yatırımcı tarafından öpüldüler.

Bank of amerika sı olsun çitisi olsun hepsi şuan batma eşiğine geldiler. Çünkü 2.5$ dan yaptıkları yüklü açığa satışları 350$ dan almak zorundalar.

Böylece ne oldu?

Tüm dünyada bu büyük kurumlar pozisyonları batmaması için hisse satmaya başladı. Buna Türkiye'de dahil. Para gerekiyor çünkü.

Şuan tüm yatırımcılar kenetlenmiş Gamestop hisselerini almaya hâlâ devam ediyor. Neden devam ediyorlar? Çünkü bu koca fonları batırmayı amaçlıyorlar. Ve kısmen de başardılar.

Yok bilmem bundan düştü yok şundan diyen çakma üstadlara itibar etmeyin. İşi iyice araştırdım. Sizde araştırabilirsiniz.

Bu bir küçük yatırımcı devrimi. Şuan hedge fonlar küçük yatırımcılar tarafından deli zarar halinde.

Koca fonlar sırf Gamestop'da öpüldükleri için tüm dünyada hisse satmaya başladı. Açık çok büyük. Bunlar posizyon ları kapatmazlar ise derin zarar çukuruna düşecekler. Bu ise tüm dünyada bir satış dalgası oluşturabilir. Yani bugünkü tüm dünyada ki düşüş gibi.

Yani özetle arkadaşlar bugünkü sebepsiz düşüşün sebebi bu.

Bakalım neler olacak izleyip göreceğiz.

(Yatırım tavsiyesi değildir) böyle bir yazı buldum gerçekliği nekadar sorgulamak lazım ( Alıntıdır )
    Bilgi için teşekkürler. Yazdıklarınız çok mantıklı, dün bank of öncü olarak yabancılarla iş yapan aracı kurumlarn tahtaların içine ettiği bariz gözüküyordu

3. çelik hocamızın değerlndirdigi sanelde golden cross mu var yoksa benim hatam mı anlayamadım değerli hocalarim bir bakabikirmi

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Günaydın hayırlı cumalar bol kazançlar arkadaşlar .Hakan hocam MEGAP tutuyor musunuz hala teknik olarak hedef neresidir??

5. Megap elimde var kısa vade 12 hedef var

6.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Megap elimde var kısa vade 12 hedef var
    Tamam hocam teşekkürler
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

7. Hayırlı cumalar . Sağlıklı ve mutlu günler dilerim ...

8. cümleten hayırlı saglıklı bol kazançlı cumalar

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 192/602 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •