Sayfa 192/301 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 2401 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. Herkes yerine geliyor bizimki bakıyor

2. Endeks 3.67 yukarı sen eksi kapat olacak işmi neyse ben çok çöküşler çokça ralliler gördüm en büyük temennim sağlık olsun zamanım var

3.  Alıntı Originally Posted by Yorgun savaşçı Yazıyı Oku
    Endeks 3.67 yukarı sen eksi kapat olacak işmi neyse ben çok çöküşler çokça ralliler gördüm en büyük temennim sağlık olsun zamanım var
    Sayın Yorğun savaşçı aslında manipüle ediyorlar gibime geldi. Baktılar yükselterek mal toplayamıyorlar, anlamadığım bir şekilde zarar açıklıyor. Endeksin de düşüşünü bahane ederek sonra 7800 getirdiği hisseyi bir anda 6500 lere çekiveriyor. Ne oluyor diyen küçük yatırımcıların malını toplamaya çalışıyor. K.y.t.d.

4. Hatirlayacaginiz uzere aylar oncesinde Konya larin da bir kisimini satip Bfren de mal artirmistim. Gecen hafta ekseri kisimini Konya daha az bir miktarinida Egeen e gecirdim.

Temettu verene kadar haber beklemiyorum. Ucuncu ceyrek kar sonrasi haber gelme ihtimali yuksek. Suan icin Konya nin iyi gelen bilancosununda etkisi ile Konya da bekleyecegim.

5.  Alıntı Originally Posted by ACA42 Yazıyı Oku
    Sayın Yorğun savaşçı aslında manipüle ediyorlar gibime geldi. Baktılar yükselterek mal toplayamıyorlar, anlamadığım bir şekilde zarar açıklıyor. Endeksin de düşüşünü bahane ederek sonra 7800 getirdiği hisseyi bir anda 6500 lere çekiveriyor. Ne oluyor diyen küçük yatırımcıların malını toplamaya çalışıyor. K.y.t.d.
    Sayın ACA42
    ne yaparlarsa yapsınlar ben sermaye artışını yapamadan çıkmak gibi bir düşüncem yok maliyetim düşük 2027 sonuna kadar zamanı var ne ara yapar onu hissenin patronu bilir umarım herkesi memnun eder

https://youtu.be/4WuFTfy_u9A

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu günü ve bu fiyatı 6550 bir kenara not edelim. 6350 aşağı sarkmadıkca bence sorun yok. 7850 üstü kalabilirse ayrı dünya. Bölünene kadar beklemeye devam K.Y.T.D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,339
    midasın dünkü hesaplara ulaşamama olayı korku ve panik yarattı artık yatırımcı temkinli bazı kağıtlarda midasın kulakları muhabbeti başlamış!
    midastan işlem yapan var mı devam ediyor mu sıkıntı?
    Midas'a erişim sorunu yaşanıyor
    Borsa İstanbul ve ABD borsasında alım satımda aracılık yapan Midas'a erişim sorunu yaşandığı bildirildi.
    Haber Merkezi
    YAYINLAMA
    14 Ağustos 2023 16:50
    GÜNCELLEME
    14 Ağustos 2023 17:02
    Midas'a erişim sorunu yaşanıyor
    Midas'ın mobil uygulamasına erişemeyen birçok kişi Twitter'da sorunlarını dile getirdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Midas, saat 15:06'dan beri uygulamaya erişim sorunu yaşandığını, ekibin sorunu çözmek için elinden geleni yaptığını kaydetti.

Bir diğer açıklamada ise "Sorunun sebebini tespit ettik. Ekiplerimiz en hızlı şekilde çözebilmek için çalışıyor. Sorun çözüldüğünde bilgilendirme yapacağız" ifadesine yer verildi.

Midas, saat 16:32'deki açıklamasında ise şu bilgiyi verdi: "Uygulamaya erişimle ilgili yaşadığımız sorun devam ediyor. Ekiplerimiz sorunu gidermek için çalışıyor. Bakiye ve hisselerinin güvende olduğunu bilmeni isteriz. Yaşattığımız kötü deneyim için özür dileriz. Çözüm ile ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz."

Sorunun nedeni açıklandı
    Şirket, kesintinin gece yarısına kadar süreceğini belirtti: "Uygulamaya erişimle ilgili yaşadığımız sorun, veri merkezi sağlayıcılarımızdaki kesintiden kaynaklanıyor. Sorunu çözebilmek için veri merkezi partnerlerimizle işbirliği halindeyiz. Çözümün gece yarısına kadar süreceğini öngörüyoruz. Gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğiz."
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 192/301 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •