Sayfa 192/1002 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. yüce TANRI yı dinlerden ayırmak gerekir siyasilerve haramiler dini kullanarak insanları yönetip yönlendiriyorlar Türkler mutlaka atalarının dinlerini öğrenmek zorundalar yoksa milli kimliklerini kaybedecekler ümmet adı altında milli kimliklerini kaybedecekler aynı osmanlının düştüğü duruma düşecekler okullarda atalarımızın dini çocuklarımıza zorunlu olarak okutulmalı TANRI sal gerçekler öğretilmeli bilime düşman dinlerden uzak durulmalı

2. Bugün dünür ve k. Babası geldi ziyaret için. Bunlar koyu akp li. Söylediklerinini aynen aktarıyorum. RTE nin inadı ülkeyi mahvetti. Eğer seyyanen zam vermezse sandığa gitmeyiz yada oy vermeyiz dediler. Bunlar geçim sıkıntısı çekince anlamışlar hatta en fazla zararı bunlar görmüş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,273
     Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    yüce TANRI yı dinlerden ayırmak gerekir siyasilerve haramiler dini kullanarak insanları yönetip yönlendiriyorlar Türkler mutlaka atalarının dinlerini öğrenmek zorundalar yoksa milli kimliklerini kaybedecekler ümmet adı altında milli kimliklerini kaybedecekler aynı osmanlının düştüğü duruma düşecekler okullarda atalarımızın dini çocuklarımıza zorunlu olarak okutulmalı TANRI sal gerçekler öğretilmeli bilime düşman dinlerden uzak durulmalı
    Ki TENGİRİCİĞİ bile cengiz han mok etti onu kullandığı için,yani işin özü dinler kullanmaya müsaiddir her ülke toplumları bunu devamlı kullanmıştır,adıda din savaşlarıdır,detayını yazarsam afaroz edilirim,çünkü bu forumda dinsel olayları tartışmak yasaktır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,273
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün dünür ve k. Babası geldi ziyaret için. Bunlar koyu akp li. Söylediklerinini aynen aktarıyorum. RTE nin inadı ülkeyi mahvetti. Eğer seyyanen zam vermezse sandığa gitmeyiz yada oy vermeyiz dediler. Bunlar geçim sıkıntısı çekince anlamışlar hatta en fazla zararı bunlar görmüş.
    Öyle gözüküyor,ama sandıkta durum değişiyor,galiba birileri kulaklarına fısıldıyor başka verilecek adammı var diye,çünkü hala mevcutlar bakmayın siz ana,avrat sövdüklerine,böyle olmasaydı böyle partiler tarihten silinirdi,şimdi hesap veriyor olacaklardı.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Bugün dünür ve k. Babası geldi ziyaret için. Bunlar koyu akp li. Söylediklerinini aynen aktarıyorum. RTE nin inadı ülkeyi mahvetti. Eğer seyyanen zam vermezse sandığa gitmeyiz yada oy vermeyiz dediler. Bunlar geçim sıkıntısı çekince anlamışlar hatta en fazla zararı bunlar görmüş.
    eğer zam verirse oyu o yana atacak yani.... işte bu çıkarcılık değil de nedir ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. Berberlere gelen zamdan sonra evde sakal traşımı olup gittim ve eski saç sakal fiyatına sadece saç traşı oldum ;)

7. Ben pandemi döneminde berberler kuaförler kapandığında 200 TL ye Moser marka tıraş makinesi almıştım (şimdilerde 700-750 TL galiba)... O günlerden beri berbere para vermiyorum... Ama zaten saç ta pek yok şekil verecek... Biraz da o yüzden... Kısaltıyorum olup bitiyor... Hatta eşim kesiyor saçlarımı...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Piyasa özellkle tüketim ürünleri fiyatları asgari ve memur zamlarına göre fiyatlıyor...Memura %50 dediler bizim yumurtacılar hemen 80 den 115 fiyatı çıkardı...

Memuruna seyyanen 12000 try zam verdi normal maaşları hariç...Bir dönem giderlerse gitsinler dedikleri beyin göçü başlayınca ondan da çark ettiler...EE emekli adam çalışamaz iş bulma şansı sıfır , bu adam ne yiyecek a.q...istanbulda bodrum katının kirası bile 10k dan başlıyor...

Kısaca memur ve asgari ücretteki anormal artışlar emeklileri çok zor duruma düşürdü...Memura yaptıkları gibi min 5k seyyanen + normal zam vermez ise emekli temmuzu zor görür a.q....

Neyse KK ya değilde bu adamlara oy veren bunaklar sayesinde bu hale geldik....a.q

Sayfa 192/1002 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •