Sayfa 192/195 İlkİlk ... 92142182190191192193194 ... SonSon
Arama sonucu : 1558 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. https://youtu.be/VuAkMaqozbU?si=CMcINdMjb_r852z4
    Halime bak, dertli çal, kemancı gitme
    Kal bu gece benim halim çok acı..
    Diğerleri 3 lü saltoya yapıyor bizimki anca üstte bıraktığı gapi alabildi. O kadar.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Forumda tiplemeler kimler. Eğer beni kastediyorsan, ben bu forumda şirketin içine düştüğü hali mecraına soramayıp, youtube videolarına soranlardan hiç olmadım. Eğer beni kastediyorsan sana da biraz cesaret dilerim.

Ben bu şirkete yatırım yaptım, yönetim kademlerine de istediğim her türlü soruyu sormaya ve cevabını beklemeye hakkım var. Bir yönetici 10 yıldır görevde kalınca dahi şirket sıçramıyorsa benim bunun sebebi nedir diye sorma hakkım yok mu ? Sanada tavsiye ederim. Sende sor. Ha senin dediğin gibi çare oluyorsa, sabahtan akşama kadar youtube tan video paylaşmaya gerekte yok. Yazarız bir API hergün otomatik olarak ekler.

y.t.d.

3. Perşembe faiz kararı var, İran İsrail sebepli pas geçileceği beklentisi var. Bankalari dik tutuyorlar olasi bir indirim veya bir sonraki faiz indirimine güvercin açıklamalar olursa diye.
    Ya da zaten piyasa olacakları önceden biliyor, önceden onları yukari alıyor ki aşağı vereceklerse marj yapıyorlar.
    Diğer sektörlerde bunun gibi rüzgarından faydalanayim derken, nefes bile aldirmiyorlar. 2 seans daha var belki nefeslerniriz.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim söyleyeceklerim bu kadar, mikrofonu diğer ortaklara bırakıyorum, eklemek istediğiniz bir şey varsa buyrun söz sizde
    İki haftadır diğer ortakları dinledik, mikrofonu tekrar alıyorum.
    Sözün bittiği yerdeyiz.

41 cent
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by denizebakan Yazıyı Oku
    Forumda tiplemeler kimler. Eğer beni kastediyorsan, ben bu forumda şirketin içine düştüğü hali mecraına soramayıp, youtube videolarına soranlardan hiç olmadım. Eğer beni kastediyorsan sana da biraz cesaret dilerim.

y.t.d.
    Paylaşımlar olması gerektiği gibi, seninde paylaşımların olması gerektiği gibi.
    Ama bana alıntı yapipta senin paylaşıminla ilgili iki kelam et demek ya da ona atıfta bulunmak bence yanlış.
    Görüyorsun ki ben burada kaç yılımı devirdim.
    Geçenlerde şişe forumunda biri paylaştı, bucim mı tam olarak hatırlamıyorum, genel kurulunda hisse fiyatı ile ilgili bir yatırımcı şikayet edip yakınmış.
    Genel kurulda verilen cevap, almayın kardeşim mı denilmiş.
    Tam olarak mevzuyu araştırmadım ama bundaki genel kuruldan sonra düşüncelerimi sayfa 181 de paylaştım. Al birine vur ötekine.. ytd

6. Herkes herşeyi görüyor, herkesin kendince paylaşımları var. Bu konuda birisi birine sen bu konuda fikrini söylemiyorsun, diye telkinde bulunuyorsa. Ve o kişi de bu konuyla ilgili cevap vermiyorsa, sanılmasın ki durumları birbirinden farklı. Böyle birşey mümkün mü, elbette değil. Birzamanlar 50 centin altına inmiyor diye düşünürken, şimdilerde 50 centin üstüne atamadigimiz düşündürüyor. Durumlar ortada ve herkes herşeyi görüyor ve biliyor. Sonuç?? Ytd

7. Piyasayı bankoff ile evirip çevirip kavuruyorlar. Bunu yapan kimse hep aynı güç. Para aynı yerde dolanıp duruyor, aynı para ile oluyor sanırım. Bugün bunda yine bankoff 1200 mal kustu, ekinde az biraz mal kaldı. Ha bu durum epey zamandır böyle umalım da ana 5 linin mali dağıtma girisimleri olmasın.
    Gerçi bankoffda o 5 linin icerisinde gizli santrfordur. Oynuyorlar. Ytd

Sayfa 192/195 İlkİlk ... 92142182190191192193194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •