Sayfa 192/203 İlkİlk ... 92142182190191192193194202 ... SonSon
Arama sonucu : 1623 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Bulut abi altın ons ya da S1 olarak teknik ne diyor bekliyoruz düşmüyor öyle

2. 65 yaş üzerine memurluk yasak. Zorunlu emekli ederler. Noter de , tapuda vb. imzası raporsuz kabul edilmez.

Erkek olanları prostat, yakını görememe, belini doğrultamama vb. doğal rahatsızlıkla uğraşır.

Nedense bu ülkede yönetici olmak için gizli kural gibi yaşlılık şartı uygulanıyor.

Memleket meseleleri ulu orta köy kahvesinde konuşulmaz ki, emekli bir memur ; kurumuyla ilgili bir konuda bile açıklama yapamazken ( suç) , siyasetçiler toplantı, yazışma, ziyaret vb. kuralları işletmeli.

Benim acizane tahminim; havuzda su bitti. Ama herkese sahta gözlükle havuz dolu gösteriliyor. yakında seçim var gibi. Seçimde ulufe dağıtılacak kese kalmayınca '' Hep bu CHP liler soymuş ülkeyi '' diyeceklerdi ama millet artık uyandı. O zaman geriye milli duyguları coşturarak bir savaş ! sebep sayılarak '' Ey ahali ülke meseleleri dururken sizin zamcıklarınızla mı uğraşacağız. Bir mermi kaç para ...'' diyebilirler.

3. Tam 24 Ekim tarihine kadar normale döndük diyerek TL. ile işlemlere başlayan insanlar yine bir bahaneyle avlandı. Yakında çiftlikte sağacak inek kalmayacak.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Jp Morgan , bu sene indirim beklemediğini, seneye beklediğini yazmış, sanırım bundan dolayı düştük,belkide ayı avına çıkmıştır..
    Olabilir..
    Fırtınayı başlatan AKBNK ve GARAN oldu...

5.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Oooo güzel iş Allah bereket versin.
    Tekniğe hakim adam, grafiğin çalıştığı her yerde iş yapar vesselam.

EK: Yalınız yılsonuna kadar, "yurtdışı hisse senedi kazancı" beyannamesi nasıl verilir meselesini de araştırmak lazım
    Şimdiden çocukların eğitim giderleri, ailenin sağlık giderleri vb. için faturaları toplamaya başla üstadım
    Amin kısavade siz eskisiniz yabancı borsalarda 2-3 aylık deneyimim mevcut bu vergi işi ile ilgili 1-2 video izlemiştim ben midasla çalışıyorum varsa bu konuda fikriniz aydınlatırsınız.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Olabilir..
    Fırtınayı başlatan AKBNK ve GARAN oldu...

Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    12 Eyl
    JP Morgan, TCMB'den ekim ayında 200, aralık ayında ise 150 baz puan faiz indirimi bekliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bulut abi altın ons ya da S1 olarak teknik ne diyor bekliyoruz düşmüyor öyle

8. Fenerli olmak nasıl bir çiledir arkadaş? Benfica ile anlaşmış morinho.. şike gibi birşey bu alüminyum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 192/203 İlkİlk ... 92142182190191192193194202 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •