Xyz kardeş Osmanlı tahta sahibinin kullandığı kurum olmasın. İş,garanti,finans,tacirler,vakıf,ak,yapıkredi son zamanlarda osmanlı neden olmasın. Kurumlar yazdıklarımla sınırlı değil gibi...
A1capital,marbaş,meksa...hepsini kullandığını düşünüyorum. Arkadaşlar yıllardır hergün takibimde olduğu için böyle yorumlayabiliyorum. Yanılma payım elbette olabilir.Hayırlı kazançlar.
Ne kadar satan varsa bir okadar alan var bir şekilde hisseye talep gelmesi lazım hacim artması lazım ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cep to cep , alan ile satan aynı cep olursa yüksekten alıp düşükten satmak sıkıntı olmaz 1.35 ten satan patrona bu gözle bakmak daha doğru olur. Hisse için asıl sıkıntı diğer grup şirketleri ile yapılan işlemler. herşey orada olup bitiyor. Malesef ky işin bu tarafını bilmiyor patronlar tezgahı iyi kurmuş Borsada sadece milletin parasını bedava kullanıyorlar beklentilerin bitmemesini ve şirketin ilgi görmesini sağlıyorlar bunun için göstergelerin iyi , fiyatın ucuz olması gerekiyor on yıllardır yapılan sadece bu
ben neden 1.7lerde satmadığımı anlamış değilim. burada yönetim ile ilgili yazılan olumsuz yorumların haklılığını görüyoruz. adamlar en ufak bir harekette satış yapacak kadar çapsız basiretsiz adamlar. aynı durum batiçimde de vardı. sonunda sattık çıktık. herhalde burada da bunu yapmamız isteniyor. yani "evet şirketimizin değeri tabii ki bu değil. belki 3 katı ama biz bu fiyattan da satarız. çünkü burası bizim çiftliğimiz ve bu çiftliğin horozu biziz" derler gibi. alın o çiftliği başınıza çalın demek geliyor ama olmuyor. borsada alınacak kağıt sayısı gitgide düşüyor ve bu tersine döndürülüecek bir durum değil.
algılara kapılmamak lazım dostlar...sabır sabır sabır...ben tüm bu süreçleri toplamaya yoruyorum...çünkü son gelen bilanço çok süpriz oldu...herkes hazırlıksız yakalandı..piyasa da da çok lotu var....halka açıklık kısmı %47...toplamak zaman alabilir...ama toplama olgunlaşınca çıkışı da ivmelenecektir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri