-
*bank of mellon'un 4.çeyrekte net karı 1,18 milyar dolar
*bank of mellon'un 4.çeyrekte gelirleri 3,73 milyar dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*suriye dışişleri bakan yardımcısı, "türkiye'nin afrin'a yönelik askeri müdahalesi, bir saldırganlık eylemi olarak değerlendirilecek"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*suriye dışişleri bakan yardımcısı, "eğer türk uçaklarını bir saldırısı olur ise suriye hava savunması her türlü türk hava hedefini yok etmeye hazır"
-
*opec, 2017 yılı için global petrol talebi büyüme tahminini 40 bin varil/gün artırarak 1,57 milyon varil/güne yükseltti
*opec, 2017'de global petrol talebinin 96,99 milyon varil/gün olacağını tahmin etti
-
*opec, 2018 yılı ortalama global petrol talebi tahminini 98,51 milyon varil/gün olarak duyurdu
*opec, 2018'de oecd üyelerinin petrol talebinin 0,29 milyon varil/gün, oecd dışı ülkelerin 1,24 milyon varil/gün artacağını öngördü.
-
*aralık ayında opec dışı üreticilerin petrol arzı 0,35 milyon varil/gün artarak 65,07 milyon varil/güne çıktı
*opec, 2017'de opec dışı petrol arzının 57,79 milyon varil/gün olacağını tahmin ediyor
-
*opec, 2018 için opec dışı petrol arzı büyüme tahminini 160 bin varil/gün artırarak 1,15 milyon varil/güne çıkardı
*opec, 2018'de opec dışı petrol arzının 58,94 milyon varil/gün olmasını bekliyor
-
*opec 2017'de kendi petrolüne talebin 2016'ya göre 0,60 milyon varil/gün artarak 32,9 milyon varil/gün olacağını tahmin etti
*opec 2018'de kendi petrolüne talebin 2017'ye göre 0,20 milyon varil artarak 33,10 milyon varil/gün olmasını bekliyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri