Artan

176,00 10 17:31
134,20 10 17:30
99,00 10 17:30
16.477,50 10 17:30
100,20 9.99 17:30
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 17:31
513,50 -9.67 17:31
57,05 -6.48 17:31
32,94 -5.51 17:31
20,78 -5.37 17:31
Azalan Hisseler

İşlem

24.292.158.972,70 17:31
23.450.861.157,50 17:31
18.461.684.016,37 17:31
14.389.169.922,42 17:31
14.084.373.693,60 17:31
Tüm Hisseler
Sayfa 193/954 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7627 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    -tskb durup dururken neden hareketlendi ?

-tskyo bedellisinden yarar göreceği için mi sadece?

-tskbyo bedelli ödeme tarihi belli mi?

-tskb ile kalkınma bankasının birleşme ihtimali hukuken mümkün mü ?

-pazartesi sayın bakanın bankacılık hakkında olumlu şeyler konuşması tskb ya etkisi olabilir mi?

-tskb de en olumlu hedef ve beklentiler nelerdir ?

-5 ekime kadar fiyat aralığı ne olabilir, tekrar 900 üstünü görebilirmiyiz ?

-seans sonunda fiyat 81-82 iken mi 13 milyon 81 e verildi , yoksa 80-81 iken 13 milyon 81 den alındı ? tam olarak ekran görüntüsü olan varsa atabilir mi *

- açığa satış ve kredili işlemlerın başlaması ile hangi yöne hareket başlar yine veya hareket başlar mı ?

-son olarak yıl sonuna kadar hedef fiyat ne olabilir ?
    1-TSKB durup dururken ovp den kendisi ile ilgili bir açıklama beklentisine girdi, ayrıca bankaların batık kredileri ile ilgili bir açıklama bekleniyordu.. çıkmadı ..

2-tsgyo bedelli parası TSKB nin kasasına girecek..

3-bedelli tarihi belli değil

4-evet mümkün birleşebilir

5-açıklamanın olumlu olması hisseyi hareketlendirir

6-5 Ekim’e kadar her şey olabilir

7- seans sonu bende alış gösteriyor

8- 5 Ekim’den sonra bizde senin gibi meraklıyız bekleyip göreceğiz

9- hedef 1.20 ve 1.30 ön görüyorum

Ytd...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. BAŞKA BİR FORM SİTESİNDEN ALINTILAR !!!

-İŞ BANKASI AÇIKLAMA : Türkiye nin milli sermayesi olarak, üstlendiği sorumluluğun bilincini faaliyetleri ile daima ortaya koyan İş Bankası siyaset malzemesi yapılamayacak önemde bir kuruluş olup, özellikle ülkemizin yoğun ve hassas gündemi içinde tüm değerlendirmelerin bu önem çerçevesinde yapılması milli menfaat meselesidir.Bugün Banka hisselerinin %31,79 halka açık olup, çoğunluk hissesi ise %40,12 lik bir oran ile Türkiye İş Bankası Mensupları Munzam Sandık Vakfına yani Banka çalışan ve emeklilerine, İş Bankalılara aittir. Atatürk hisselerinin oranı ise %28,09 dir.

hisselerinin %31,79 u halka açık
    Atatürk hisselerinin oranı ise %28,09 dur.
    YANİ TOPLAM : %59,88 unu devlet alması durumunda iş bankasınında yönetimini alabilir demek.

-BENCE IS BANKASINI HAZINEYE ALMALARI BIR RUYADIR AMA ATATURK HISSELERINI HAZINEYE ALACAKLAR...CUNKU DAHA EVVEL ADNAN MENDERES ALMISTI....KANUNI SIKINTI YOK...BENIM DEDIGIM ATATURK HISSELERINI VE HALKA ACIK HISSELERI TOPLARLARSA YONETIME SAHIP OLURLAR...BUNUN ICINDE GOZU KARALAR MI BILMEM..

-Erdoğan şu ifadeleri kullandı:. Siyasi partiler banka kurabilir mi? Hayır, kuramaz. Ama şu anda CHP, Gazi Mustafa Kemal Atatürkü suistimal ederek, onun Cebi Hümayunundan dediğim, İş Bankası hisselerinin yüzde 28,09inin sahibi durumunda. Oradan para alamıyor ama yönetim kurulunda dört üyesi var. Bu dört üye ne iş yapar? Buna bir bakılması lazım. Ben diyorum, bir defa Gazi Mustafa Kemal Atatürkün bu tür bir varlığı herhangi bir siyasi partinin etiketi altına giremez. Girse girse Hazineye girer.

-Cmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP), Türkiye İş Bankası'ndaki hisselerinin Hazine ve Maliye Bakanlığı'na devredilmesi gerektiği açıklamasını değerlendiren Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Aslan Delice, "Çıkarılacak tek maddelik bir yasa ile bu hisselerin Hazine'ye devri gerçekleştirilebilir" dedi.

-Adnan Menderes, CHP'nin İş Bankası'ndaki yüzde 28'lik hisselerini devlete devrini sağlamış, darbeciler 27 Mayıs sonrası Adnan Menderesi idam ettikten sonra milletin hisselerini tekrar CHP ye iade etmişti...

-Burdan çıkan sonuç, Cumhurbaşkanı bir kararla (K.H.K ile) Atatürkün %29 hissesini CHP den alıp devlete-hazineye aktarabilir.

-Bunun olup olmayacağını ise ne kadar ciddi olup olmadıklarına bakmak takip etmek gerekiyor.Yani olmayacak şey değil.

ŞİMDİ; Son günlerde Neden bu olay gündeme gelmiş olabilir ?

CHP arrtık Atatürk partisi olmaktan çıkıp, pkk-kandilin etkisi altına girdiği için olabilir mi ?

CHP, SEÇİMLERDE BİR ÇOK PKK sempatizanını (öcalanın akrabaları ve diğer sempatizan,taraftarları gibi) milletvekili olarak meclise soktuktan sonra sıra 2019 yerel seçimlerde yine aynı şekilde bu kesimden bazılarını belediye başkanı adayı gösterebileceğini medyada okuyoruz.

-CHP+HDP ittifakı gündemde

SONUÇ, DEVLET ,İŞ BANKASININ belkide bazı kesimlere menfaat sağlamasından korkuyordur, KİMBİLİR !

ÇÜNKÜ CHP eski CHP değil artık!

KISACA; BİZİM BİLMEDİĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR HİSSEYLE İLGİLİ

KAYNAK-ALINTI : https://tr.investing.com/equities/t.s.k.b.-commentary
    Son düzenleme : Patent Vekili; 23-09-2018 saat: 02:23.

3. ŞİMDİ; Son günlerde Neden bu olay gündeme gelmiş olabilir ?

CHP arrtık Atatürk partisi olmaktan çıkıp, pkk-kandilin etkisi altına girdiği için olabilir mi ?

CHP, SEÇİMLERDE BİR ÇOK PKK sempatizanını (öcalanın akrabaları ve diğer sempatizan,taraftarları gibi) milletvekili olarak meclise soktuktan sonra sıra 2019 yerel seçimlerde yine aynı şekilde bu kesimden bazılarını belediye başkanı adayı gösterebileceğini medyada okuyoruz.

-CHP+HDP ittifakı gündemde

SONUÇ, DEVLET ,İŞ BANKASININ belkide bazı kesimlere menfaat sağlamasından korkuyordur, KİMBİLİR !

ÇÜNKÜ CHP eski CHP değil artık!

KISACA; BİZİM BİLMEDİĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR HİSSEYLE İLGİLİ

KAYNAK-ALINTI : https://tr.investing.com/equities/t.s.k.b.-commentary[/QUOTE]

Evet bu konularda hemfikiriz ytd

4. TSKB Genel Müdürü Suat İnce’nin sendikasyon kredisi ile ilgili değerlendirmesi şöyle;
    “Temin ettiğimiz sendikasyon kredisi ve katılım profili itibarımızın ve Türkiye’ye olan güvenin sembolü niteliğinde. Sendikasyon krediğimizi geçen yıllarda olduğu gibi, pek çok ülkenin önde gelen prestijli bankalarının katılımıyla gerçekleştirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Sağladığımız finansal kaynakla, ülkemizin kalkınmasına destek vermeye devam edeceğiz.”

220 milyon dolarlık sendikasyon kredisi... açıklamayı okun.... bu bankanın hissesini taşıyoruz. Şu olacak bu olacak kaçacak çökecek patlatacak.. paranız varsa ekleme yapın yoksa bekleyin. Hiç bir şey yoksa Gölge etmeyin.. naş naş. Herkes işine baksın.. ytd. Uyduruyorum

5. Chp ataturk hisselerinden herhangi bir rakam almamaktadir...yazarken bilgi sahibi olarak yaziniz.....Mesela davul ve zurnayla binlerce pkk'lıyı karşılayanlar ,otobus ustlerinde biji kurdane diye bagıranlara askerımızı sehıt edenlere bıjı dıye bagırtılmasına izin verenlere onlar biji dıye bagırırken gülenlere bakmak lazım....

ataturk hisselerinden chp para nakit kar payi almaz....sadece temsil edilir o kadar..ama hazineye aktarilirsa o paylar varlik fonuna devrolacaktir ve varlık fonuda yuzden 28 oranına tekabul eden nakıt temettuyu her sene son kurusuna kadar alacaktır..emin olun..
    tskb bu ısten ne gıbı bır cıkarı vardır???denklem kurulursa cok basıt cozume ulasırsınız.artık ısbank yonetım kurulunda devletten 4 adet yonetıcı olacak..atamalarda karar almalarda bırlesmelerde vb rollerı olur mu sız dusunun!!
    Son düzenleme : TUFAN77; 24-09-2018 saat: 09:16.

6. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. TSKB için bu fiyatlar ucuz olmalı...Yarın genel ekonomide şartlar bi parça olsun düzeldiğinde hak ettiği yerlere gelecektir...

8.  Alıntı Originally Posted by TUFAN77 Yazıyı Oku
    Chp ataturk hisselerinden herhangi bir rakam almamaktadir...yazarken bilgi sahibi olarak yaziniz.....Mesela davul ve zurnayla binlerce pkk'lıyı karşılayanlar ,otobus ustlerinde biji kurdane diye bagıranlara askerımızı sehıt edenlere bıjı dıye bagırtılmasına izin verenlere onlar biji dıye bagırırken gülenlere bakmak lazım....

ataturk hisselerinden chp para nakit kar payi almaz....sadece temsil edilir o kadar..ama hazineye aktarilirsa o paylar varlik fonuna devrolacaktir ve varlık fonuda yuzden 28 oranına tekabul eden nakıt temettuyu her sene son kurusuna kadar alacaktır..emin olun..
    tskb bu ısten ne gıbı bır cıkarı vardır???denklem kurulursa cok basıt cozume ulasırsınız.artık ısbank yonetım kurulunda devletten 4 adet yonetıcı olacak..atamalarda karar almalarda bırlesmelerde vb rollerı olur mu sız dusunun!!
    Yönetim kuruluna adam atıyor mu? Atıyor.
    Yönetim kurulu istediği adama kredi veriyor mu? Veriyor.
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

Sayfa 193/954 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •