Sayfa 193/900 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7197 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Cevabınız için teşekkürler. Doları olan icinse arsaya para yatırmak karlı olacak desenize açıkçası arsa TL dir ve kıyasla yapmak doğru değil bence.

TL bazlı olarak arsa en son degerleme de 162 milyon TL olarak tespit edilmiş doğru anladıysam.

Önemli bilgileri hep ön planda tutabilirsek bizim gibi yeni arkadaşlar için çok iyi olacak.

Karşılıksız yaptığınız paylaşımlar için teşekkürler
     Alıntı Originally Posted by COOL*** Yazıyı Oku
    Bu değerlemeyi ben değil şirket yapmıştı ve usd kuru olarak 1,78 tl baz almıştı. Ancak altını baz fiyat olarak alırsak durum daha da içler acısı durumda. Gram altın 80 tl civarındaymış o zaman, bugün 383 tl olmuş. Yani referans değere göre 120 tl ediyor.
    Zaman içerisinde çok büyük bir kayıp şimdi arsa olsa kaç tl üzerinden değerleyecekler göreceğiz. İşte bu yüzden kemik yatırımcı aldığı malı vermiyor, patronda hem imarın bir türlü çıkamaması hemde bu durum aslında işine geldiği için 3 krş luk ky hissesine göz diksede aslında patron da büyük zarar etti imar geciktikçe.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

RTALB almak varmış. 7 yıldır ameleliğini yaptık bu kağıdın. İnsanda biraz da şans olacak...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Ulan sattırmadı be nasıl bi hisse sabahtan beri valla helal olsun 400 tane sattım zevk almaya başladım 403 geri aldım akıl denge bırakmadı kronik rahatsızlık yaptı ekranı izlerken çatladık basur olduk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

4. Allah yardımcımız olsun gerçekten zor bir tahta, başımıza gelmeyen kalmadı, en büyük risk ortamında çoğu kağıt toparladı biz yine yaya kaldık, sahipli tahtalar hergün tavan çekiyor, bizimkisi sosyal medya gazıyla ancak buraya kadar gelebildi, beklemeye devam ancak daha ne gibi bir sıkıntı çıkacak merak ediyorum gerçekten

5.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Allah yardımcımız olsun gerçekten zor bir tahta, başımıza gelmeyen kalmadı, en büyük risk ortamında çoğu kağıt toparladı biz yine yaya kaldık, sahipli tahtalar hergün tavan çekiyor, bizimkisi sosyal medya gazıyla ancak buraya kadar gelebildi, beklemeye devam ancak daha ne gibi bir sıkıntı çıkacak merak ediyorum gerçekten
    Başka bir sosyal medya gazı olmazsa imar gelişmesine yakın hareketlenir.. o zaman kadar il 3-4 ay yatırımcı diğer hisselerden kazanmayı hedefler... imar süreci çooook uzun bir süreç ki kartal daha da uzadı.. yollardır deşiğim gibi bu belirsi süreyi bekleyebilecek kişi yatırım yapsın.. sonuçta arsanın değeri belli elbet değerini bulacak ama ne zaman??? Zaman da bir maliyettir sonuçta...

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Eskilerden satacak kimse yok ancak cinnet geçirmesi lazım. Giren girmiş bu saatten sonra çok beklerler. Gidip uçmayan havayoluna yada batık sportiflere mi yoksa uzaya ihracaat yapacak gıda firmalarına mi hatta ilaç üretmeyen ilaç firmalarına mi yatırım yapalım pardon kumar oynayalım. Biz faliyeti olmayan ederi belli olan tarlada beklemeye devam edelim.

7. Özetle köprüden önce ki son çıkışı bizler çoktan kaçırmışız mecburi istikamet devam ediyoruz. Artık yolun sonu nereye gidiyorsa ...

8.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Eskilerden satacak kimse yok ancak cinnet geçirmesi lazım. Giren girmiş bu saatten sonra çok beklerler. Gidip uçmayan havayoluna yada batık sportiflere mi yoksa uzaya ihracaat yapacak gıda firmalarına mi hatta ilaç üretmeyen ilaç firmalarına mi yatırım yapalım pardon kumar oynayalım. Biz faliyeti olmayan ederi belli olan tarlada beklemeye devam edelim.
    3 yıl önce 13.66 usd değerine aldım. 41 tl idi fiyat. Şu an 95 tl olsa dolar bazında paramız ancak çıkar. Ne satması beraber atlayalım uçaktan kim önce paraşütü açarsa. Zaten paramız pul olmuş. Dün 1.465 adet yeni alım yaptım. 38.8 tl ortalama ile. usd 5.55 fiyat olur. Kendi bilir. Sonbahara kadar her ay böyle alırım. Primlienen hisselerden buna dönerim.

Sayfa 193/900 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •