-
bu havada tavan yapmaması hatta eksiye gitmesi normal. piyasada sıkıntı var. bist100 işlem hacmine bakınca da anlaşılıyor.
piyasalar bir haber bekliyor muhtemelen. bizim kulağı kesik başar'lar zamanını bekleyecek
-
Sirius kardeşim merak etme bırakacam adam gibi hisse alıcam ama bi türlü zararımı kurtaramıyorum al satta kurtarırım dedim oda olmadı nerdeyse 20 tl maliyetim oluştu çok sevdiğimden burda beklemiyorum alıcağım hisseleri bile belirledim bi kısmıylada kiripto borsasına giricem aslında fazlasıyla kiripto borsasına girecem hisselerim 30 endeksli temettüsü düzenli sağlam hisselerden olacak zaten .Şu yakamı kurtarabilirsem .Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
-
Piyasaların beklediği haber değil, tedirginlik. Tedirginliğin nedeni de 1500 seviyesinde oluşan boşluğun KISA SÜREDE dolup dolmayacağı. Eğer ki, kısa sürede BİST de boşluk dolmaz ise ORTA VADE ayı piyasasına hazırlıklı olun. Endeksin 1000- 900 seviyelerine yönelmesi kuvvetle muhtemeldir. Forumda daha önce belirtildi zaten.
Piyasa, şirket haberleri bekleyenlere kolay gelsin. Allah onlara habersiz bırakmaz İnşalla.
-
Anlamadığım piyasanın neresi kötü stabil bir piyasa yaz havasına giren bir piyasa hatta şuan pozitif seyirde her nedense piyasa hep kervana kötü söyliyim planlı dolandırıcılık nasıl yapıyorlar çıkış yaparken bile KASITLI olarak 16,68 de bırakmış oldukları gapı kapatma bahanesi yani sen ne dersen de dolandırıcılık yapılıyor.doğru kimi kime şikayer ediyon spk ya şikayet etsen hadi yakalansın bi kaç kişi cezası bile yok mükafat gibi cezaları var.Asıl cezayı yatırımcının bu piyasadan çıkarak verebilir.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-
Hisse senedi fiyatı: OTM (WSE) PLN 3,30 +0,36 (+%12,24)
Bizim paracıklar yaramış polonyalı hissedarlara onlar bari sevinsinler bizim yerimize sevaptır.
-
Kaybolan fiyat, istikrar ve güven oteritesini yeniden tesis etmek için.
Patronun tez zamanda aklına başına alması gerek yoksa KY. OLARAK YÖNETİME EL KOYACAĞIZ.
Şirkete yolluyorum gece yollasaydım daha mı etkili olurdu acep bilemedim.
-
ZPC Otmuchow SA
3,40 PLN
+0,46 (%15,65)
-
Bugunde guzel itelediler ufak capli mali. Yarinda uc bes arasi eksi. 17 uzeri maliyetlenenler iki uc hafta bekleyedursun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri