kredili hesaplar ile tatilciler mal çıkacak diye böyle saçma sapan hareketler yapıyor.
kredili hesaplar ile tatilciler mal çıkacak diye böyle saçma sapan hareketler yapıyor.
Bizim süzme operasyon evladına kemiği attın chef... Geldi, defoldu gitti[emoji846][emoji846][emoji846]
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
kıyamet mi koptu savaş mı çıktı niye bu kadar satmaya can atıyorlar anlamadım biraz derinlik seyrettim aktif alışa direk çakıyorlar her şeyin bir adabı var yarın da satarsınız aceleniz ne :)
Ne kadar hevesli veriyorlar ş.ref yoksunları[emoji846][emoji846][emoji846]
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
bu spek bugün satanlara yarın mal verirse bistin en aptal speği ilan edeceğim kendisini
şeref yoksullarına söylenecek çok şey varda sayın O'Sullivan neyi değiştirecek ben bunca yıl sonra karı bırakıp çıktım ayağımız alışmış diye arada gelip iki kelam ediyorum biz ne yazarsak yazalım bir şey değişmeyecek maalesef bu şirkete bir haber lazım yoksa bu kervan düzelmez en fazla ara ara eski zirvesine yakın hareketler sergiler oyuncu değişir başka da bir halt olmaz kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri