Sayfa 193/993 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    KKM de kur farki odememek icin birseyler olur mu acaba ? Olaganustu hal durumundayiz savas cikti , sok bir faiz arttirimi vb.
    Bence geri adım atmak için bir fırsat geçti. "Biz aslında faiz indiriyorduk ama savaş gibi olağanüstü bir durum karşısında gereken önlemi almak durumundayız" diyerek yüklü bir faiz artışı yapılabilir.

Ama ortada nass ve inat var. Zaten yapılması gerekenleri yapsak bu durumlara düşmezdik. ben rasyonel adımlar atılacağı yönünde maalesef çok umutlu değilim.

Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku
    Bence geri adım atmak için bir fırsat geçti. "Biz aslında faiz indiriyorduk ama savaş gibi olağanüstü bir durum karşısında gereken önlemi almak durumundayız" diyerek yüklü bir faiz artışı yapılabilir.

Ama ortada nass ve inat var. Zaten yapılması gerekenleri yapsak bu durumlara düşmezdik. ben rasyonel adımlar atılacağı yönünde maalesef çok umutlu değilim.
    İstedigi kadar faiz artışı yapsınlar.!!!
    Her yol hiperenflasyon.!!!!
    Her yol stagflasyon.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Rusya CDS 818 olmuş

386 artış olmuş

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Rusya CDS 818 olmuş

386 artış olmuş
    10 dk sonra 836 olmuş

5. Ortam/hava 2 sene önceki covid krizindekinin birebir aynısı. Dünyanın sonu geliyor algısı tavan yaptı.

Tabii ki öyle olmayacak... "Yeni zenginler loading"

ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku
    Bukadar işte...nas varsa isrâ 16 da var..

7.  Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku

Ben hic umutlu degilim.

Yalniz bugun bunlarin reisinin bir sozu oldu, vekillerden memnun degilim, sonraki secimde tek tek ben sececegim diye.

Bu, su an vekil olanlarin ikbal korkusu ile istifasina yol acabilir.

Iyi parti ve CHP'ye sivanmaya calisacak olan cok olacaktir.

8.  Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku

iş koparsa, sadece faiz artırımı ile altından kalkılamaz...
    ytd..

Sayfa 193/993 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •