Sayfa 193/610 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 4874 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Demek ki neymiş; Avrupa bizi kıskanıyor diyenler haklıymış..;-))
    .............
    .............
    Şu Yunan belasını da çözelim adalarımızı geri alalım, Ahmet efendi istediği adayı kople tatil köyü yapsın bizde tatile gideriz..;-))

Çok büyük işlet yapacağız çoook..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

Yunan başımıza bela olursa BIST ne olur düşünemiyorum. Sizce borsayı çökertecek bir durum meydana gelir mi?

2.  Alıntı Originally Posted by bortruva Yazıyı Oku
    Yunan başımıza bela olursa BIST ne olur düşünemiyorum. Sizce borsayı çökertecek bir durum meydana gelir mi?
    Yıl sonuna doğru Rusya Çin ve birkaç ülke TL ye yüklü alım yapacak işte o zaman Yumanın belası vız gelir trıs gider..!!

Dolar out altın in devrine gireceğiz, soğuktan donmuş Avrupa ve ikiye bölünmüş ABD nin sonu yakın..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

3. Sayın Sakura bende halka arzdan bu yana 0.6 ile bekliyorum ederine gelene kadar devam

Alıntı Originally Posted by Niksarlı Yazıyı Oku
    Sayın Sakura bende halka arzdan bu yana 0.6 ile bekliyorum ederine gelene kadar devam
    bu malları istedikleri için buralarda sürünüyor eskiden bu daha kolaydı ama şimdi bekledikçe alıcı gelir...
    nasip....

5. Endeksteki bu büyük rallide böyle kaliteli hisselerin yüzüne bakan yok hala, herkes uçanın kaçanın peşinde, 3 liralık Vakbn 9 oldu be, Vkgyo, Hlgyo, Zrgyo, Trgyo yüksek primle devam ediyorlar, biz eki gibiyiz.
    Pozdan ve disiplinden en ufak bir sapma yok şahsen, varsın uzaya gitsin endeks ve hisseler.

İyi bir hafta olması dileğiyle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Endeksteki bu büyük rallide böyle kaliteli hisselerin yüzüne bakan yok hala, herkes uçanın kaçanın peşinde, 3 liralık Vakbn 9 oldu be, Vkgyo, Hlgyo, Zrgyo, Trgyo yüksek primle devam ediyorlar, biz eki gibiyiz.
    Pozdan ve disiplinden en ufak bir sapma yok şahsen, varsın uzaya gitsin endeks ve hisseler.

İyi bir hafta olması dileğiyle.
    iyi işte onlardan kazananlar karlarını özaka koyuyor yavaş yavaş eskiden olduğu gibi köpeksiz köy bulamayacaklar artık ortak...
    nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    iyi işte onlardan kazananlar karlarını özaka koyuyor yavaş yavaş eskiden olduğu gibi köpeksiz köy bulamayacaklar artık ortak...
    Olması gereken ve beklenen de bu dediğiniz aslında, ama benim tahminimce şirketin varlıkları zengin bir hedef kitleye hitap ettiği için hisse yerine gayrimenkul alıyor varlıklı kişiler ve yabancılar, milyarlık bilançolardan beli oluyor zaten, burada 3-5 temelcinin sepet alımlarıyla çok gidemez, varlıklılar da hisseye destek atmalı.
    Temel bir gün mutlaka fiyatlanır.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

bu fonları yönetenler lanettir kendi malımı karı gördümü basar... bu arada onlara ucuz ucuz malı kaptıranlarda adi şrfsz....lerdir...
    nasip....

Sayfa 193/610 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •