Sayfa 193/1008 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yapmayın, İslamiyetle ilgili paylaşımlarınıza dikkat edin,
    Güzel yazın,camiler herkesin evidir,pislik siyasetçiler zaten alet ediyorlar,siz yapmayın.
    Abi tam benim kafadansin bana numaranı ver özelden seninle tanışmak istiyorum

2. Merkez Bankası'nın 'sıkılaştırma' adımları için Citibank ve Morgan*Stanley'den 'kararlılık' vurgusu

Morgan*Stanley Değerlendirmesi:
    TCMB'nin sıkılaştırma kararlılığı ve enflasyona odaklı iletişim stratejisi altı çiziliyor.
    Başkan Erkan, enflasyon iyileşene kadar devam edecek sıkılaştırmaya işaret ediyor.
    Faiz seviyeleri hakkında net bir yol gösterilmemesi dikkat çekiyor.
    Enflasyon tahminleri güncellenmiş, 2024 sonu için %36'lık bir beklentiye yer veriliyor.
    Kasım'da beklenen 250 baz puanlık faiz artışı ve 2024 Nisan'da %40'lık nihai faiz öngörüsü.

Citibank Değerlendirmesi:
    TCMB'nin yükselen enflasyon tahminleri piyasa beklentileriyle uyumlu bulunuyor.
    2024 tahmin patikası, enflasyon eğilimlerini gerçekçi bir şekilde yansıtıyor.
    Enflasyonda kalıcı düşüş sağlanana dek sıkılaştırma devam edeceğine vurgu yapılıyor.
    TCMB'nin piyasadan 1 trilyon TL'lik likidite çektiği ve TL varlıklarının cazibesini artırma çabaları ön plana çıkarılıyor.

3. Abi hatayı yanlış yerde aradığınız sürece, vergiyi yanlış kişilerden aldığınız sürece. Dilan Polatgiller ortada cirit atarken milletin gözünün içine soka soka yaşarken bir Allah in kulu farkedemiyorsa o devlet çürümüş demektir. Ampute edip yeniden başlamak lazım. En geç seçime kadar ya da seçimden sonra bu ekonomi yönetimi yolcu olur beklentisi ile takdik plan program yapıyorum kendi adıma temkinli gideceğim. Bu balonu halkın midesinde aramak hatadır

Bir şirket bankadan para alıyor, batırıyor..

Tekrar istiyor, eldeki malı mülkü satıyor, Yine veriliyor.. Batık şirketin batıklığı derinleşiyor..

Bilmem kaçıncı defadır, değişen finans müdürleri ve CEO lardan sonra, yeni adamlar getiriyor..

Piyasalara da vallahi, billahi iyi olacak, sözleriyle tekrar para istiyor.. Müdür Şimşek kapı kapı geziyor.. Bol anlaşma, bol nasihat ve boş parayla şirketedönüyor..

Şirket, arabı, azerisi yakaladığı rustan aldığı emanet paralarla gittiği yere kadar gider,
    diyerek.. Gününü dolduruyor..

Zaman geçiyor, vakit doluyor..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İncirlik Üssüne girmeye çalışan gruba polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ediyor.

https://twitter.com/brcnyldrmb/statu...709667392?s=12
    Bu iki yüzlü zihniyetten cacık olmaz.!!!

Tavşana kaç tazıya tut !!!

Taktiği.!!!

Aziz Nesinlik vaka.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. İmamov kazanan adam imajını devam ettiriyor.

Bu adam Mansur’dan farklı…

İnsiyatif alabildi riskli bir işti riske girdi kazandı…

Millet niye gırgır geçip hafife alıyor bilmiyorum belki çok iyi yapamazlar ama isteseler dahi daha kötü de yönetemezler .

Bence zor bir işi başardılar

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    İmamov kazanan adam imajını devam ettiriyor.

Bu adam Mansur�dan farklı�

İnsiyatif alabildi riskli bir işti riske girdi kazandı�

Millet niye gırgır geçip hafife alıyor bilmiyorum belki çok iyi yapamazlar ama isteseler dahi daha kötü de yönetemezler .

Bence zor bir işi başardılar
    Cumhurbaşkanlığı için oynuyor.
    Sağ ve sola yakın mesafede, halkta bir karşılığı var , Karadenizli , arkasında bir gücün olduğu da aşikar.
    Adamın soyadı bile uygun
    Erdoğan dan sonrası için bence çok avantajlı

8. Ötekiler de Büyükşehir belediye başkanı
    Gık bile diyemediler..
    Ha kaybetse silinirdi baya zor bi işe girdi ya
    Seçimden hemen sonra değişim demek falan kimse inanmazken kolay değil…

Bence bu yaptığı farktır …

Şimdi ip de İstanbul’da desteklemek zorunda kalır..

Sayfa 193/1008 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •