Artan

73,70 10 13:55
35,64 10 13:55
80,30 10 14:01
4,07 10 14:00
338,75 9.98 14:02
Artan Hisseler

Azalan

90,90 -10 14:02
26,12 -9.99 14:01
286,50 -9.98 14:01
26,72 -9.97 14:01
33,26 -9.96 14:02
Azalan Hisseler

İşlem

6.535.683.558,75 14:01
5.395.329.809,50 14:02
4.068.215.605,50 14:02
3.438.644.035,25 14:01
3.274.544.671,95 14:01
Tüm Hisseler
Sayfa 193/1006 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    savaşın o halde....

Savaş herzaman sıcak olmaz, şuan soğuk savaş var zaten
    Ekonomik savaş
    Konuyu biraz açacak olursak,
    Eskiden insanlar güneş tanrısı gök tanrısı gibi tanrı arayışı içindeyken ineğe tapanlar, putlara tapanlar gibi günümüzde bu düşüncerde evrildi, bazı kesim para tanrısı na tapmaya başladı.belki farkında değiller ama ipliss çuvala doldurdu bunları koz olarak piyasaya sürüyor çaktırmadan
    Hamdım Piştim Yandım

entari ile işemekte sıkıntıdır
    idrar değmeme ihtimali sıfır
    hele o dönemin ortamını düşünürsen çömelerekte işesen ayaktada işesen muhakkak bir yerlerine sidik bulaşır
    özelliklede otururken işersen
    her gün duş alabileceğin ortamda olmadığına göre
    son zamanlardaki modern tuvaletlere kadar (alafranga veya alaturka fark etmez) herkesin üstüne her işemede damla değer
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    the capture izledim... person of interestten kopya olmuş biraz ama oradaki karakterlerin yanından geçemez. yinede güzeldi.

billonsa bakalım.. sağol varol
    https://www.dizibox.in/silo-1-sezon-1-bolum-izle/

https://www.dizibox.in/dizi/the-ark/1-sezon-the-ark/

https://www.dizibox.in/monarch-legac...-1-bolum-izle/

Person of interest efso ben bazen tekrar izliyorum.

Adamlar çekiyor biz çekilenlerin gerçek olduğunu bilmem kaç yıl sonra görüyoruz. Böyle uzaylı dizileri falan görünce ben acayip kıllanıyorum.

https://www.dizibox.in/diziler/devs/

Şu dizideki olayında ısrarla gerçekleşeceği buna çalışıldığı konuşuluyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

deve sidiği muhabbetide de daha çok sidik kaldırır
    bir halt olacağı yok.

5. savaşlar din yüzünden çıkmaz, savaşlar hep ekonomik sebeplerle çıkmıştır.. din-milliyet vs gibi unsurlar ahaliyi savaşa razı etmek için kullanılan araçlardır.. on milyonlarca insanın öldüğü iki dünya savaşı da hristiyanlar arasında cereyan etti, çünkü almanya birleşik bi güç olarak ortaya çıkmış ve sömürge ganimetinden payını istiyordu, dünyayı talan etmiş olan ingiliz-fransız ittifakı buna razı olamazdı, savaş çıktı.. bugünün hegemon gücü abd de tüm dünyayı sömürmeye devam etmek istiyor, sömürünün en önemli aracı olan doların rezerv para statüsü sorgulanmasın istiyor.. rusyayı dağıtmak istiyorlar, çünkü rusya yerkürenin en büyük petrol-gaz- maden-emtia rezervlerine sahip, bunlara el koymak istiyorlar

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Savaş herzaman sıcak olmaz, şuan soğuk savaş var zaten
    Ekonomik savaş
    Konuyu biraz açacak olursak,
    Eskiden insanlar güneş tanrısı gök tanrısı gibi tanrı arayışı içindeyken ineğe tapanlar, putlara tapanlar gibi günümüzde bu düşüncerde evrildi, bazı kesim para tanrısı na tapmaya başladı.belki farkında değiller ama ipliss çuvala doldurdu bunları koz olarak piyasaya sürüyor çaktırmadan
    madem insan gibi geldik... insan gibi özgürce ölelim. benim tek inancım bu. tek tanrımda bu.

birinin inancı birinin kulluğu birinin minnetine birinin tanrısına inancına bilmem neyi umrumda değil.

birinin bana git savaş dediğinde ... ölürsem kader varsa bile kaderimi yaşadığım için değil birinin isteği üzerine boşuna ölmüş olurum.

dinlerin var oluşu cihad ise. ortada adam kalmazdı. senin mantığa göre..

neresinden tutarsan tut zerre mantık yok.

ha tanrı olsaydım... türlü türlü din peygamber yollayıp boyuna insanları inandırmaya çalışacağıma..

belli yaştan sonra herkese anlayabileceği dilde ve türde vahiy ederdim.

sapıtan yine sapıtırdı onda şüphe yok.. yok sayan yine sayardı tanrıyı.

7. Ozan abi aslında aynı sonuca çıkıyor,
    Dünyadaki tüm insanlarda din olmadığını düşün
    din-milliyet vs gibi unsurlar olmazsa ahaliyi nasıl bir araya toplayıp savaşacak adam bulacaklar
    Şindi kanun yasa çıkartılır falan yazarsın
    O pek işlemez, neden dersen
    Adam öldürmek şuç, kanun var
    Ama yine cinayetler işlenir vb gibi
    Yani insanoğlunun en baskıcı yaptırımı din dir.
    Hamdım Piştim Yandım

8. Discovery Channel bizdeki Sızıntı dergisi gibi bir şey. Internetten baktım sahibi belli değil ama Kanadalı Hristiyan tarikat vs olabilir.

Morgan Freeman, William Shatner, Laurence Fishburne,ve bir kaç ünlü ile bilim programları yapıyorlar ama aynı serilerin içinde arada sorgulayıcı dini programlar da oluyor. Her şeyi anlatıp sonra acaba filan deyip bitiriyorlar?

Geçen İblis'i anlattılar ama yine de bir sürü alternatif olasılık sayıp hangi görüş doğrudur demediler. Onlarca görüş içinde Papa'nın İblis'İn adı soyadı belli gibi görüşleri de vardı.

İblis'den başlanırsa diğerleri ve Tanrı daha iyi anlaşılır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 193/1006 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •