Sayfa 193/398 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL eşleşme takası, bir gün yukarıdan eşleşeceklerini biliyordum o gün bugün ama sadece 8 kademe üstten eşleştirdi bana da mal aldırmadı! güle güle EREGL
    Yarın 50 üstünü bekliyorum,,bakalım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmeli dedirttecek mi?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

NYSE Arca Steel Index
    INDEXNYSEGIS: STEEL

2.003,64 +59,40 (%3,06)bugün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Kimseye boş umut vermek peşinde degilim.Bilgi amaçlı paylaşıyorum
    Erdemir in sivasta altın arama çalışması yaptığı saha Alacahan köyünde(Altındağ,Tarhana taşı,Kızıl ada,Caferin tepe,Ayınnı mevkileri)Çarşıbaşı mah.sondaj başlamış.henuz bir şey belli değil.6-7 saha var demir tenerörünün içinde vvarmış.Köyün halkı destekliyor Çarsibasi(tarhana Taşı) mah.arsa ve evler kamulastirilacak.Tapu bilgileri istenmiş.Eger altın istenilen düzeyde çıkarsa Türkiye gündemine yerleşir.6-7 sahada demir kesin var.altin olduguda söyleniyor.Altin olmasa köyün mah.sondaj çalışması demir için olmaz.köy halkıda karşı çıkardı.Millete devlete faydası olur diye karşı çıkmıyorlar
    HISEYYE ETKİSİ NE OLUR BILEMEM BORSADAN ANLAYANLAR BİLİR.ytd

Alıntı Originally Posted by Zanga1 Yazıyı Oku
    Kimseye boş umut vermek peşinde degilim.Bilgi amaçlı paylaşıyorum
    Erdemir in sivasta altın arama çalışması yaptığı saha Alacahan köyünde(Altındağ,Tarhana taşı,Kızıl ada,Caferin tepe,Ayınnı mevkileri)Çarşıbaşı mah.sondaj başlamış.henuz bir şey belli değil.6-7 saha var demir tenerörünün içinde vvarmış.Köyün halkı destekliyor Çarsibasi(tarhana Taşı) mah.arsa ve evler kamulastirilacak.Tapu bilgileri istenmiş.Eger altın istenilen düzeyde çıkarsa Türkiye gündemine yerleşir.6-7 sahada demir kesin var.altin olduguda söyleniyor.Altin olmasa köyün mah.sondaj çalışması demir için olmaz.köy halkıda karşı çıkardı.Millete devlete faydası olur diye karşı çıkmıyorlar
    HISEYYE ETKİSİ NE OLUR BILEMEM BORSADAN ANLAYANLAR BİLİR.ytd
    Güzel ve doğru bir bilgi tşk ederim,bekleyip göreceğiz. YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Yarın 50 üstünü bekliyorum,,bakalım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmeli dedirttecek mi?
    50.10 gördü.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. Çoğu zaman mevcut bakiyemi(gerideyim), sürekli Ereğli lotlarına, çarpıp, bölüp, çıkarırken buluyorum kendimi

7.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Çoğu zaman mevcut bakiyemi(gerideyim), sürekli Ereğli lotlarına, çarpıp, bölüp, çıkarırken buluyorum kendimi
    Bu yaptığın normal bir hareket. Hatta bunu yaparken kendi kendine konuşuyorsanda sıkıntı yok fakat hem hesap yaparken kendi kendine konuşuyor ve üstünede anlamsızca gülümsemeye başlıyorsan gidişat pekte iyi değil demektir

Sayfa 193/398 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •