Son günlerde kapanışta fantezi yapıyor bizimki. 3-4kademe birden kaldırıyor. Gören zanneder silip süpürüyor. Anlaşıkan bu züğürt. Para yok.300-500 lot aldığın da mutlu oluyor. İşimiz var bunun ile...
Son günlerde kapanışta fantezi yapıyor bizimki. 3-4kademe birden kaldırıyor. Gören zanneder silip süpürüyor. Anlaşıkan bu züğürt. Para yok.300-500 lot aldığın da mutlu oluyor. İşimiz var bunun ile...
ben de onu diyorum işte toplasan 2000 lotla 4 kademe attırıyor kağıdı yada bizim kafada bir adam son saniye alışa geçiyor.
Eğer öyleyse helal olsun adama
Desenize adam hepimizle eğleniyor egosunu tatmin ediyor...
Genel olarak bilançosu iyi gelecek hisseler bilanço açıklanmadan önce yükselişlerini yaparlar. İyi bilanço beklentisi ile hisse de alımlar önceden başlamıştır. KUTPO da bu yönde herhangi bir hareket izlemedik. Hisse teknik olarak bir çok kişi tarafından takip ediliyor. Takip edenlerin çoğu da uzun zamandır olası bir yukarı hareket bekliyor. Fakat tahtacı hepsini ters köşe yaparak hisseyi sıkı şekilde baskılıyor. Kısaca hissenin meraklısı çok. Kısa vadeciler yükselişi yakalama peşinde fakat fırsat verilmiyor onlara. Bu işin kopacağı yer bilanço olacaktır. Bilançoyu doğru tahmin edenler kazanacak, tahminin de yanılanlar bundan önceki 3 bilanço da olduğu gibi zarar etmeye devam edecektir. ytd
Bilanço ile ilgili beklentinin normal şartlarda 2017 /2. çeyrekten iyi gelmesi olası. Fakat patronlar bilanço da ne film çevirir karı nasıl ufaltırız diye çalışırlarsa bilanço yine güme gidebilir..
Yılbaşından bugüne ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sayın metwig paylaşım icin tesekkur ediyorum. .aylık ve haftalık ta da paylaşa bilirmisiniz? Tskler
Yer İmleri