Sayfa 194/948 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Yakalim direge asalim,
    Hic hos degil,
    Olmayan biseyi yanlis yamalak anlatmak ,karsit fikir olmaz,
    Bu ancak bir amac ugruna yipilir,
    Burasi borsa fiyatlar fiystlsmaz,ayri
    Zaten insanlarda ucuz mali bulurlarsa alirlar ve para kazanırlar,
    Domates bile ekince 6 ayda oluyor,
    İnsan analizi bilecek,
    Spek
    Spek
    Selale
    Spek
    Sacma sapan yorum yapmayacak,
    Varsa elinde bu sirketle alakali negatif bu durum kendini kanitlayacak,
    Hidri meydan,
    At camuru iz kalsin,
    Yok ya,
    Sonrada karsit fikir,
    Bu bilanco ile su an bu kagit ucuz mu,
    Pahalimi?
    Lami cimi yok?
    Bisey ya beyaz dir,ya siyah,
    Ayrica ucuz olmasi yarin gidecegi anlamina gelmez,
    Borsa dogru zamanda sabir isidir,
    İnsanlari yaniltmayin kardesim,
    Dogruys dogru,
    Begenmeyen satar gider,
    Buradan bu fiyattan,
    Mal alan bu bilanco ile zarar etmez kardesim,
    Adam kar yokken almis ,1,80 den beklemis ,5 yil,
    Bekleme kardesim,
    Kurma duygusallik,
    Asik olma,
    Yetti be sayiylami verdiler het forumda boyle cins
    Patron usaklarini,
    Kotuleki satsin millet malini,
    O kadar ucuz degil burasi,
    Hadi bakiyim,hadi,

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sn.cubakuka
    her hissede var bunlardan.
    Klmsn da biri vardı.
    Hisse için çöp kağıt diyordu.
    4 tl den sattı.
    8 tl olunca kendisi çöp oldu.
    Alka da biri vardı
    bu hisse para batırıyor diye 150 den sattı.
    Sonra 6,50 den geri aldı.
    Ve kendisi battı.
    Uluun da çok kredi borcu var diyen zat 1,90 dan sattı.
    Sonra 4,50 den ayakkabılarını çıkarıp koşup 4,50 den kredi ile bile hisse aldı.
    Onun da sonu ortada.

Bakalım bu işin sonu ne olacak???

3. Ne olmayan bişey. Bende senin gibi buralara bir dönem gelip milleti düzdürenlere laf yetistirmekten bıktım. Neyi negatif yazmışım iyi oku yazdıklarımı. Yok domates yok biber geç bunları. Ne 5 yıl beklemesi ben kazığı 1 kere yedim. Burdayım cikarmasam olmam zaten. Velev ki kötüledim seni ne ilgilendirir. Abinlerden mi korkuyon. Sen görevini eksik yapınca az para mı ödüyorlar.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sizden daha fazla kazanacağım kesin kurt

5. Sizin mantığınıza göre yalnızca kağıdı övebilen yazılar (ya da pazarlamasını mı desek var mı sakıncası?) mı olmalı forumda... Yani bundan sonra olumsuz yazamayacaksak bilelim de biz de ayağımızı denk alalım... Gönül işleri genel müdürlüğü kuruldu, siz de genel müdürü mü seçildiniz? Size mi danışacağız artık 10 yıl süreli kağıt alırken mesela... Bilelim de bunları yani yanlış yapmayalım tabii!.. Şaka bir yana, "Barika-i hakikat müsademe-i efkardan çıkmaz mı?" (Nur içinde yat Ziya Paşa)... Çifte yüksek lisans bitirmiş (takdir ediyor ve saygılar sunuyorum) görüşlerinden yararlanabileceğimizi umduğumuz, aydın bir ortağımızın uslubu, meseleleri ele alması böyle mi olmalı? Bilimsel düşünce yöntemi bu mudur? Aşık Son kez ama son kez!.. Sizleri sukunete, saygılı olmaya, fikirlerinizi de her daim paylaşmaya davet ediyorum... Lütfen bu söylem, yüksek ton, üslup devam etmesin artık!... Ve aynen dediğiniz gibi Sevgili Ortağım, sahipsiz olmadığı gibi, kimsenin de babasının çiftliği değil burası!.. Hodri Meydan!...
    Mastori Üstad size de geri adım atmak yakışmaz bu saatten sonra... Herkes döksün eteğindeki taşı da (uygın bir uslupla tabii) görelim bakalım nasıl geçecek bizim memlekette kış mevsimi?
    Selamlar, saygılar, bol kazançlar...

6.  Alıntı Originally Posted by kurtdere Yazıyı Oku
    Sn.cubakuka
    her hissede var bunlardan.
    Klmsn da biri vardı.
    Hisse için çöp kağıt diyordu.
    4 tl den sattı.
    8 tl olunca kendisi çöp oldu.
    Alka da biri vardı
    bu hisse para batırıyor diye 150 den sattı.
    Sonra 6,50 den geri aldı.
    Ve kendisi battı.
    Uluun da çok kredi borcu var diyen zat 1,90 dan sattı.
    Sonra 4,50 den ayakkabılarını çıkarıp koşup 4,50 den kredi ile bile hisse aldı.
    Onun da sonu ortada.

Bakalım bu işin sonu ne olacak???
    Her hisse de varmış mış. Bu kadar bildiğine göre sen olmayasın o kişi.

7.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Sizin mantığınıza göre yalnızca kağıdı övebilen yazılar (ya da pazarlamasını mı desek var mı sakıncası?) mı olmalı forumda... Yani bundan sonra olumsuz yazamayacaksak bilelim de biz de ayağımızı denk alalım... Gönül işleri genel müdürlüğü kuruldu, siz de genel müdürü mü seçildiniz? Size mi danışacağız artık 10 yıl süreli kağıt alırken mesela... Bilelim de bunları yani yanlış yapmayalım tabii!.. Şaka bir yana, "Barika-i hakikat müsademe-i efkardan çıkmaz mı?" (Nur içinde yat Ziya Paşa)... Çifte yüksek lisans bitirmiş (takdir ediyor ve saygılar sunuyorum) görüşlerinden yararlanabileceğimizi umduğumuz, aydın bir ortağımızın uslubu, meseleleri ele alması böyle mi olmalı? Bilimsel düşünce yöntemi bu mudur? Aşık Son kez ama son kez!.. Sizleri sukunete, saygılı olmaya, fikirlerinizi de her daim paylaşmaya davet ediyorum... Lütfen bu söylem, yüksek ton, üslup devam etmesin artık!... Ve aynen dediğiniz gibi Sevgili Ortağım, sahipsiz olmadığı gibi, kimsenin de babasının çiftliği değil burası!.. Hodri Meydan!...
    Mastori Üstad size de geri adım atmak yakışmaz bu saatten sonra... Herkes döksün eteğindeki taşı da (uygın bir uslupla tabii) görelim bakalım nasıl geçecek bizim memlekette kış mevsimi?
    Ağzına sağlık dostum. Geri adım atarsam nağmerdim. Biraz daha sıkıştırsınlar zaten cevap yazmaya yüzleri olmadan gidecekler inlerine. O değil bunların yüzünden dostlarımın önünde ( tabiki siz, roark ve digerleri) küçük düşüyorum ve kötüsü bunların seviyesine düşmekten oluyor. Yaw elestiremeyecek mi kimse tahtayı, patronu, Speki bu ne ya? Bir de sürekli ovelim istemeleri çok manidar. Sana ne kardeşim işine baksana. Ben gerçekleri yazınca sana giren ne? Yok İşte yok abi. 1 tane olumlu istatistik yok. Belki bu defa diye diye milleti bellediler. Diyelim ki 12 aylık kötü geldi ( zannetmiyorum 15 16 beklerim en azindan) ve uçtu gitti. Bilanco da bozduğu halde. O zaman ne denecek? Bu kağıt hep ya yüzde 50 yada 100 luk hareketler yapar dönem dönem. Şubat Mayıs arasıdır hareket zamanları belki bekletir o zamana kadar bilinmez. Ama olanı yasanani anlatmaya devam en doğrusundan

8.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    sizin mantığınıza göre yalnızca kağıdı övebilen yazılar (ya da pazarlamasını mı desek var mı sakıncası?) mı olmalı forumda... Yani bundan sonra olumsuz yazamayacaksak bilelim de biz de ayağımızı denk alalım... Gönül işleri genel müdürlüğü kuruldu, siz de genel müdürü mü seçildiniz? Size mi danışacağız artık 10 yıl süreli kağıt alırken mesela... Bilelim de bunları yani yanlış yapmayalım tabii!.. şaka bir yana, "barika-i hakikat müsademe-i efkardan çıkmaz mı?" (nur içinde yat ziya paşa)... çifte yüksek lisans bitirmiş (takdir ediyor ve saygılar sunuyorum) görüşlerinden yararlanabileceğimizi umduğumuz, aydın bir ortağımızın uslubu, meseleleri ele alması böyle mi olmalı? Bilimsel düşünce yöntemi bu mudur? Aşık son kez ama son kez!.. Sizleri sukunete, saygılı olmaya, fikirlerinizi de her daim paylaşmaya davet ediyorum... Lütfen bu söylem, yüksek ton, üslup devam etmesin artık!... Ve aynen dediğiniz gibi sevgili ortağım, sahipsiz olmadığı gibi, kimsenin de babasının çiftliği değil burası!.. Hodri meydan!...
    Mastori üstad size de geri adım atmak yakışmaz bu saatten sonra... Herkes döksün eteğindeki taşı da (uygın bir uslupla tabii) görelim bakalım nasıl geçecek bizim memlekette kış mevsimi?
    bilanço verilerinde olumsuzluk varsa yazın lütfen bilelim.
    Ama yok spek miş,
    şelaleymiş,
    süründürüyormuş,(hikayesi olmayan süründürür)
    her gün aynı zırvalıkların yazılmasından bıktık.

Bu arada 1 euro hedef fiyatınızı destekleyecek veri seti var mı?
    Kimseye olumsuz bişey yazamazsın demedik.
    Buna hakkımız da yoktur.
    Lakin hergün spek mipek derseniz,olumsuz yorum yaparsanız,
    birileri çıkıp der ki;
    o zaman bu hissede ne işiniz var?

Sayfa 194/948 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz