Aslında şöyle yapmalı; Sizin teknik sıralı listeyi, Temel sıralı listeye çevirdikten sonra, buradaki değerli teknikçiler BJK, MR&MRS, dandakan, Canel D, diğer değerli dostlar devreye girip, tekrar bir liste yayınlamalı.
Aslında şöyle yapmalı; Sizin teknik sıralı listeyi, Temel sıralı listeye çevirdikten sonra, buradaki değerli teknikçiler BJK, MR&MRS, dandakan, Canel D, diğer değerli dostlar devreye girip, tekrar bir liste yayınlamalı.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Son geçerli liste yine teknikçilerin olmalı.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Siz önce bir Teknik liste yaptınız, ben onu Temel listede sıraladım. Size göre iş biter mi Teknik manada.
Siz yani Teknikçiler, Teknikten Temele dönüşen listenin sıralamasına onay vermeniz gerekmez mi.
Sn.izci orta vadeli inciler topiğinde yalın hoca temel analizle ilgili güzel bilgiler vermiş göz gezdirdin mi oraya.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri