Sayfa 194/1312 İlkİlk ... 941441841921931941951962042442946941194 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Valla bence sugosu82 sonuna kadar haklı. Neden derseniz, zamanında bu topikte, ev alanları keriz olarak nitelendiren, kiracılığın nimetlerini saymakla bitiremeyen, parayı bastırdı mı istediğim ev benim diyen bir çok akıllı vardı (tabii şimdi artık ortalıkta görünmüyorlar)

Ee şimdi devran döndü, artık kiracılar için kara kara düşünme zamanı..
    O dalga geçen loserların şimdi yazmaya cesaret edememesi yeter. O zamanda diyordum dalga geçiyorsunuz ancak iq yetersizliğinden dolayı kendilerini aslında çok zeki sandıklarından benimle sözde oyun oynuyorlardı. Yatırım konusunda dalga geçecekleri son kişi benim.

Geçen birde gelip devir sugosu ile dalga geçmeyi gerektiriyordu diye şuursuzca açıklaması olan birisi yok mu. Yani uzun uzadıya yazıyim de 2 kelimelik özür dilemek yerine belki uzun yazınca onu haklı bulacakmış forum ahalisi.

2. Bu işlerde kazanan haklıdır başkan. Ama onlara teşekkür et - herkes senin gibi düşünse kazanma ihtimalin olmazdı.
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    O dalga geçen loserların şimdi yazmaya cesaret edememesi yeter. O zamanda diyordum dalga geçiyorsunuz ancak iq yetersizliğinden dolayı kendilerini aslında çok zeki sandıklarından benimle sözde oyun oynuyorlardı. Yatırım konusunda dalga geçecekleri son kişi benim.

Geçen birde gelip devir sugosu ile dalga geçmeyi gerektiriyordu diye şuursuzca açıklaması olan birisi yok mu. Yani uzun uzadıya yazıyim de 2 kelimelik özür dilemek yerine belki uzun yazınca onu haklı bulacakmış forum ahalisi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu işlerde kazanan haklıdır başkan. Ama onlara teşekkür et - herkes senin gibi düşünse kazanma ihtimalin olmazdı.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben sadece egleniyorum su an onlarla.okuduklarina da eminim.

alooo yazsaniza )

bakin 100 bin tl diyorum.6 sene sonra 1.7 milyon oldu diyorum.

su an donunuza dek satsaniz alamayacaginiz evde oturuyorum diyorum alooo

100 bin tl.lik thy hissesi diyorum 5 sene sonra 1.7 milyon etse su an hepiniz forumda altin madalya almistiniz aloo

yatirim ve ekonomi forumu degil mi burasi ben mi yanlis biliyorum.

1 lirasini 17 lira yapan kac yatirimci var alllooooooooo

beylikduzu ne amk.istanbul mu orasi.tasra tabi ahah

2011 de beylikduzunde ki ilk evimi aldigimda evden ciktim metrobus yok.yola ciktim istanbul istanbul diyorlar otobusten sarkip.
    dedim bu ne amk

annemi aradim istanbula geliyorum dedim.hangi sehirdesin diyor

4. hanginiz evden cikinca 50 metre sonra boyle bir yerde yuruyus yapip bisiklet kiralayabiliyor

ama beylikduzu pardon tasraydi dimi xD

Yaşam Vadisini yeni etaplarıyla denizle buluşturacağız. 1 milyon 200 bin m2 alanla Dünyada yeşilde 5. Sırada

su an tum etaplari acildi neredeyse.

5. Katılsanız ne olur, katılmasanız ne olur. Ben de bu forumda 15 yıldır yazar, çizer okurum. O kişiler kendilerini çok iyi biliyorlar.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Katılmıyorum. Ben bu topikte yıllardan beri yazarım okurum.

Kendisi için alınacak bir eve en emlak karşıtı adam bile itiraz etmedi burada.

Kendiniz içinse alın, yatırım içinse başka alternatiflere bakın denildi hep.

Oturmak için alacağım diyen vatandaşa kimse alma enayi misin sen demedi.

Benim pozisyonum da hala aynı. Yatırım için ev alıp kiracı ile uğraşmak ameleliktir.

ytd

Valla uslubu sıkıntılı bir tek umutabiyi hatırlıyorum.Bir onu bir de sadecegrafik forumdaşı merak ediyorum ikisi de baya baya yazarlardı genelde bilgili insanlardı,ortadan kayboldular,cidden neden yazmıyorlar ki.Umarım sıkıntı yoktur.

Yaşamvadisi cidden güzelmiş,bunu imamoğlu mu yaptı,onun döneminin eseri galiba.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Katılmıyorum. Ben bu topikte yıllardan beri yazarım okurum.

Kendisi için alınacak bir eve en emlak karşıtı adam bile itiraz etmedi burada.

Kendiniz içinse alın, yatırım içinse başka alternatiflere bakın denildi hep.

Oturmak için alacağım diyen vatandaşa kimse alma enayi misin sen demedi.

Benim pozisyonum da hala aynı. Yatırım için ev alıp kiracı ile uğraşmak ameleliktir.

ytd
    evet gecen sene 0.64 ten benim calisanim 2 tane ev aldi 300 bin tl den.sadece 100 bin tl verdi 2 eve.

herif gecen ay isi birakti.abi evlerin tanesi 550 ediyor ikisi 1.1m. satip faize koyup emekli oluyorum dedi.alacagi da 700 binin faizi yaklasik 10 bin tl temiz para.

ve bu adamin daha kredi odemeleri bile baslamadi cunku 12 ay otelemeliydi devlet bankasi kredileri.

siz halen yotorom ocon ov olonmoz diyin.ati alan uskudari gecti.

Sayfa 194/1312 İlkİlk ... 941441841921931941951962042442946941194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •