Artan

32,12 10 18:10
22,26 9.98 18:10
222,90 9.97 18:10
11,80 9.97 18:10
46,38 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

13.545,00 -10 18:10
6,12 -10 18:10
190,40 -9.98 18:10
62,75 -9.97 18:10
5,69 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.185.491.104,25 18:10
8.099.868.749,40 18:10
6.672.261.529,86 18:10
5.926.052.445,81 18:10
5.730.708.952,15 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 10492 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Valla bence sugosu82 sonuna kadar haklı. Neden derseniz, zamanında bu topikte, ev alanları keriz olarak nitelendiren, kiracılığın nimetlerini saymakla bitiremeyen, parayı bastırdı mı istediğim ev benim diyen bir çok akıllı vardı (tabii şimdi artık ortalıkta görünmüyorlar)

Ee şimdi devran döndü, artık kiracılar için kara kara düşünme zamanı..
    Katılmıyorum. Ben bu topikte yıllardan beri yazarım okurum.

Kendisi için alınacak bir eve en emlak karşıtı adam bile itiraz etmedi burada.

Kendiniz içinse alın, yatırım içinse başka alternatiflere bakın denildi hep.

Oturmak için alacağım diyen vatandaşa kimse alma enayi misin sen demedi.

Benim pozisyonum da hala aynı. Yatırım için ev alıp kiracı ile uğraşmak ameleliktir.

ytd

2. Katılsanız ne olur, katılmasanız ne olur. Ben de bu forumda 15 yıldır yazar, çizer okurum. O kişiler kendilerini çok iyi biliyorlar.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Benim pozisyonum da hala aynı. Yatırım için ev alıp kiracı ile uğraşmak ameleliktir.

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

ytd
    evet gecen sene 0.64 ten benim calisanim 2 tane ev aldi 300 bin tl den.sadece 100 bin tl verdi 2 eve.

herif gecen ay isi birakti.abi evlerin tanesi 550 ediyor ikisi 1.1m. satip faize koyup emekli oluyorum dedi.alacagi da 700 binin faizi yaklasik 10 bin tl temiz para.

ve bu adamin daha kredi odemeleri bile baslamadi cunku 12 ay otelemeliydi devlet bankasi kredileri.

siz halen yotorom ocon ov olonmoz diyin.ati alan uskudari gecti.

Yahu sn sugosu amma çok kızmışsınız Boşverin yahu bu kadar sinirlenmeye değmez,neticede forum bu,o kadar kafaya takmayın yazılanları,ne güzel akıllı davranmışsınız kar da etmişsiniz,o onu demiş bu bunu demiş ne önemi var.)))))))

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu sn sugosu amma çok kızmışsınız Boşverin yahu bu kadar sinirlenmeye değmez,neticede forum bu,o kadar kafaya takmayın yazılanları,ne güzel akıllı davranmışsınız kar da etmişsiniz,o onu demiş bu bunu demiş ne önemi var.)))))))
    cidden kiziyor gibi mi yaziyorum
    vallahi umrumda degil kimin ne yazdigi.oyle megaloman birisi de degilim.

yoksa kim ne almis,ne kadar kazandirmis,birazda sans olacak.

ulke bitmis, cocugum bugun 1. sinifa basladi.mudur toplanti yapiyor , okulumuzda 1 tane multeci veya yabanci uyruklu yok ancak bunu yapabilmek icin neler yasadim bir ben biliyorum diyor.
    baska bolgelerde % 30 minimum multeci kontenjani,hatta bagcilar esenler gibi semtlerde % 50 den fazla kontenjani olan okullar var diyor.
    bize her an resmi yazi gelip 50 afgan alacaksiniz diyebilirler o zaman birsey yapamam diyor.
    benim onca varliga ragmen tek istegim cocugum en az 2 dil ogrensin ve yurt disina ciksin.

bugun bebekte yali sahibi adam cami acip denizi seyrediyim dediginde ilk gordugu sey beyaz donlu suriyelilerin denize girmesi.

beylikduzu de olacaktir illa ancak 4-5 senesi daha var.5 sene sonra istanbulda durmayi dusunmuyorum zaten.

boyle bir ortamda multi milyoner olsaniz ne olacak.

beyogluna gidelim dedik 300 metre yuruyup geri donduk.

istanbulda sosyal yasam bitti.bir beylikduzu birazda basaksehir taraflari kaldi.

anadolu yakasi daha beter.kadikoy,moda vs eskiden elite denince ilk yerlerdendi.simdi kopek baglasan durmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ...
    .....
    benim onca varliga ragmen tek istegim cocugum en az 2 dil ogrensin ve yurt disina ciksin.
    Yazının şu bölümünü okudumya, keyfim gıcır valla ) elinize saglık

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •