Sayfa 194/503 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 4021 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku

Bu depolama işi , bay Siesta nın dediği gibi Toki kurasına benzeyecek
    Birçok açıdan benzerlik gösteriyor

1)Proje yok, başvuru ücreti yok, masraf yok, taahhüt yok, teminat yok, maliyeti ne olacak hesap kitap yok, ihale yok

2) Evin kaç m2, kaç lira, kaç taksitte ödenecek belli değil. Depolama da karlı mı değil mi ? o da belli değil.

3) Parasal boyutu belli değil, ama her şey bir gece yarısı kararnamesine bakar. Evler bedava dersin, depolamada 15sentten 10yıl garantili alım yapıyorum dersin. Bunu savunanların tek ekmek kapısı bu. Devlet malına , yani senin benim malıma el uzatmak.

2.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Birçok açıdan benzerlik gösteriyor

1)Proje yok, başvuru ücreti yok, masraf yok, taahhüt yok, teminat yok, maliyeti ne olacak hesap kitap yok, ihale yok

2) Evin kaç m2, kaç lira, kaç taksitte ödenecek belli değil. Depolama da karlı mı değil mi ? o da belli değil.

3) Parasal boyutu belli değil, ama her şey bir gece yarısı kararnamesine bakar. Evler bedava dersin, depolamada 15sentten 10yıl garantili alım yapıyorum dersin. Bunu savunanların tek ekmek kapısı bu. Devlet malına , yani senin benim malıma el uzatmak.
    https://twitter.com/ayhan_ozcn/statu...Pf8v3uaxrWjWVw

yani gayet şeffaf , objektif ve bilimsel bir süreç işleyecek diyorsun.

veriliş sırasına göre incelenecek " ne demek mesela?
    eksiği olanı sona atacakmış bir de...

vallahi pes

İkincil mevzuata göre, EPDK aldığı başvuruları, veriliş sırasına göre inceleyecek. Eksiklikleri olanlar eksiğini tamamlayabilecek ancak yerini kaybederek sıranın sonuna gidecek. Eksiği olmayan başvurular ise yine veriliş sırasına göre kapasite tahsisi yapılabilmesi talebiyle TEİAŞ Genel Müdürlüğüne gönderilecek. TEİAŞ kapasite tahsisi yaptıktan sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın da onaylaması şartıyla EPDK önlisans verecek. Kapasite tahsisi yapılan başvurular teknik değerlendirmesinin yapılabilmesi amacıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına ulaştırılacak. Başvuruda bulunan yatırımcılardan kapasite alanlara diğer yükümlülükleri de sağlamaları halinde EPDK tarafından önlisans verilecek.

4. Ben hiç haber kanalı izlemem...

Brexit yanlılarının sloganı "Take back control!" idi. Ülkedeki bazı yaratıcı geçinenlerin buldukları kopya slogan da: Sınırlarımızın kontrolün geri alacağız...

Filmini de yaptılar. Altyazılı izleyebilirsin ve sloganın nasıl ortaya çıktığını da görmüş olursun...

https://www.imdb.com/title/tt8425058/

Biraz az A Haber izlemek lazım. Brexit den Çanakkale köprüsü, iha- siha… muhabbet dağıldı.
    Bu depolama işi , bay Siesta nın dediği gibi Toki kurasına benzeyecek
    Dil aslandır, yatar eşikte...

Beyler takaslara bakiyorum , hala vermemişsiniz tahtacı abinizin mallarını.

Gidin başka yerden para kazanın. Bizim züğürt damadın gücü yetmiyor. Olsa dükkan sizin

3-5 zarar ettiyseniz de hakkınızi helal edin

6. Endeks .40 aşağıda, bazı şirketler %3-4 eksi.. Pala bunu yapıyor

Endeks .40 aşağıda, bazı şirketler %3-4 eksi.. Pala bunu yapıyor
    Medyum keto önceden söyleseydi satar aşağıdan alırdık.

69sente çıkacak dediği için satmadım. inandım güvendim hata ettim

8. Hisse 2 Lira iken de aynı şeyleri söylüyordun Değerli. Senin açından değişen bir şey oldu mu?

Ben 69 Cent'i şaka olsun diye işaretledim, grafikte 70 Cent aslında. Bazen biraz şakaya almak lazım, her gün dünyayı kurtarmak için kafa yoracak değiliz sonuçta...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Medyum keto önceden söyleseydi satar aşağıdan alırdık.

69sente çıkacak dediği için satmadım. inandım güvendim hata ettim
    Son düzenleme : Chetuo; 03-01-2023 saat: 20:07.
    Dil aslandır, yatar eşikte...

Sayfa 194/503 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •