Sayfa 194/993 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Her ihalede rusvet dedikodulari oluyor

Siz kendinize hic sordunuzmu neden bu kadar beceriksizler diye. Yuz milyonlarca dolarlik rusvetler donuyor ki abartmiyorum rakamlar bu kadar buyuk yani insan onlemini almazmi?

Biz yalnizca yakalanan aptal rusvetcileri duyuyoruz bir de isini profesyonel yapan super sessiz derinden giden kimsenin haberi olmadigi yolsuzluklar var. Esas ona odaklanmali.

Ben bile kac defa duydum. Bana mekanizmayi anlattilar hayran kaldim kimsenin yakalamasina imkan yok. Cunku egitimli ve tecrubeliler bu isi cevirince hatada olmuyor.

En buyuk dusman egitimli global hirsizlar. Cahiller yakalaniyor zaten. Biz yalnizca cahil ve beceriksizleri duyuyoruz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Gülşen'in AKP'li Başkana Ayar Verdiği O An!

https://www.youtube.com/shorts/FI4mlEO0CWw
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    insider trading i serbest birakmak? Adamlar dalaverede level atlamis. Dalavereyi resmiyete dokmusler

Dunyada boyle bir borsa yok

Bu borsaya para koyan suzme salaktir

bu haber bu foruma bu 4 yıl içinde hiç düştümü sayın bisikletci siz bana göre eskisiniz belki bilirisniz düşüp düşmediğini

y.t.d

SPK açıklaması :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Sedat Peker'den olay yaratacak hamle! Zehra Taşkesenlioğlu'nun videosunu paylaştı

https://www.youtube.com/watch?v=sLM97TUP77g
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Seçim kararı alındıktan kaç gün sonra seçim yapılır?
    (4) Seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi hâlinde bu karar kırksekiz saat içinde Resmî Gazete'de yayımlanarak ilân olunur. Bu kararın verildiği günden sonra gelen altmışıncı günü takip eden ilk Pazar günü Cumhurbaşkanı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi birlikte yapılır.

6 kasim pazar yapar
    Zincirleme reaksiyon şeklinde ilerliyor

Eski habermiş efendim, sazanlamışız, gerçi ben banka bilançolarına bağlamıştım devamında...nasıl da denk geliyor bu sene 18 Temmuz la...ilginç..

Ee...şimdi Pt yukarı mı aşağıya mı, başa döndük

7. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker in sosyal medya üzerinden eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında yaptığı paylaşımların ardından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, SPK daki yolsuzlukları izlediğini ifade ederken, Devletin nefes borularına yapışmış mikropların hepsini temizleyeceğim. dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

8. KK'nun Borsa'yi ulkenin nefes borusuna benzetmesi bence cok anlamli.

Kritik noktalara beyni olan adamlarin gelecek olmasi umut veriyor.

Sayfa 194/993 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •