https://seffaflik.epias.com.tr/trans...i-uretim.xhtml
--ÇAN-2 de martın başından itibaren üretim durmuş....CANTE deki sert düşüşün sebebi bu olsa gerek...
ÇAN 2 TERMİK A.Ş. ÇAN-2 TES ÇAN-2 TES 02/03/2023 20:23 02/03/2023 23:59 330,00 0,00 Santral arıza
CENTE nin piyasa değeri 19 milyar; ODAS ın da 10 MİLYAR...ikisi toplam 29 milyar; maşallah diyelim... maliyetleri sıfır olanlar için çok iyi para...
--eskiden spekler bir hisseyi topladıktan ya da toplu olanları ihale ile aldıktan sonra, hiç durmadan yukarı sürerler...tüh kaçırdık... zamanında şuralardan alsaydık, şu kadar kazanırdık diye yutkunur dışarıda kalanlar...sonra zirvelerde 5-6 ay yatay ve hafif yükselterek zirvelerde epey maliyet oluşturulur numarası yaparlar ve buralardan bu kadar alanların vardır bir bildikleri algısı verilirdi...
--sonra...önceden tüh diyen kişiler 5-10 liradan almaya korktuklarını 60-70 den aldıklarında zirveden 2-3 kat daha ucuz aldım diye sevinirlerdi...sonra düştükçe daha da alırlar sevinmeye devam ederlerdi...sonra düştükçe maliyeti düşürmek için sonuna kadar borç-krediye girerler...en sonunda donsuz terk ederlerdi....
--şimd bu numaralar dönüyor mu?...millet akıllandı mı?, ben bilmiyorum...
Bilançonun bir önemi kalmadı artık adam gib ve epiaş adı altında son çeyrek gider yazmışlar bunları maliyete ekleyip kar marjımız düştü demişler bu düpe düz nitelikli resmiyete uygun soygunculuk 2023 ilk çeğrektede bi kalem oynatıp üretime ara vermişler zaten zarar yazacak gibi fk pd yükselecek dolayısıyla bu fiyat bile pahalı durumunda kalacak taki yeniden tahtayı. Eline geçiren kadar spek danışıklı dövüşten başka birşey değil hisse 5 e de düşerse şaşırmam hatta 4.8 kere kadar umarım yanılırım ytd
Yer İmleri