Sayfa 195/777 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. enki
    sana btc 18000 lerde iken bu coins leri piyasadan para çekmek için kullanabilirler mi acaba çaktırmadan demiştim hatırlar mısın..
    O zamanlar hayır hayatta düşmez bu coins ler deniliyordu

500 Milyar dolarlara vurmuş idi PD zamanında..
    Şimdi 300 lerde sanırım..

Yani bence likidite kuruyunca düşmediler..
    Tersine likidite kurutma olarak kullanıldılar..

Az biraz da olsa..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    enki
    sana btc 18000 lerde iken bu coins leri piyasadan para çekmek için kullanabilirler mi acaba çaktırmadan demiştim hatırlar mısın..
    O zamanlar hayır hayatta düşmez bu coins ler deniliyordu

500 Milyar dolarlara vurmuş idi PD zamanında..
    Şimdi 300 lerde sanırım..

Yani bence likidite kuruyunca düşmediler..
    Tersine likidite kurutma olarak kullanıldılar..

Az biraz da olsa..
    Haklı olabilirsin..ha Ali Veli, ha Veli Ali gibi duruyor olay..nihayetinde ben piyasa profesyoneli değilim ama hedge fonlar vb. bu işin içindeydiler..küçüklerin ellerinden alacaklardı paralarını..

Walla pek detay gerek yok ama eğer ortam normalleşecekse, mecbur yeryüzünden trilyonlarca dolar silenecek..en baştada borsalardan..bu bol paranın en çok ekmeğinide onlar yedi çünki..

Fakat fazla normalleşme bünyeye iyi gelmez, orası kesin..

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Haklı olabilirsin..ha Ali Veli, ha Veli Ali gibi duruyor olay..nihayetinde ben piyasa profesyoneli değilim ama hedge fonlar vb. bu işin içindeydiler..küçüklerin ellerinden alacaklardı paralarını..

Walla pek detay gerek yok ama eğer ortam normalleşecekse, mecbur yeryüzünden trilyonlarca dolar silenecek..en baştada borsalardan..bu bol paranın en çok ekmeğinide onlar yedi çünki..

Fakat fazla normalleşme bünyeye iyi gelmez, orası kesin..
    Onu bilmiyorum da test edileceğimiz kesin

Bakalım 2008 e göre iyileşme olmuş mu
    kimler sağlam kimler değil
    ne kumaştan yapıldıkları ortaya çıkacak bazılarının..

Central Bank ler bir süre izleyecektirler diye düşünüyorum..

İlk dökülmede QE isteriz denilecektir ama karşılık bulacağını sanmıyorum..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Onu bilmiyorum da test edileceğimiz kesin

Bakalım 2008 e göre iyileşme olmuş mu
    kimler sağlam kimler değil
    ne kumaştan yapıldıkları ortaya çıkacak bazılarının..

Central Bank ler bir süre izleyecektirler diye düşünüyorum..

İlk dökülmede QE isteriz denilecektir ama karşılık bulacağını sanmıyorum..
    Doğrudur, benzer düşünüyorum..Her hasta iyileşmek ister..önden Junk'lar gidecek gibi duruyor..bu aşamada sentral bankerler pek sorun etmez ama bıçak kemiğe dayanmaya başlayınca işin rengi değişebilir..

Yazıyı bulamam ama bir futbolcu transferine tarihi yüksek rakamlar, milyonlarca avro ödeniyordu..bir Van Gogh tablosu açık arttırmada 450 milyon dolar edebiliyordu..o zamanlar btc ise 7000 civarında idi..nerden geliyordu bu yoğurdun bolluğu.. Bora abide dikkat çekiyordu, hatırlıyorum..

Bakalım hasta düzelebilecek mi?..ben sanmıyorum ama bir şeyler önden kırılıp dökülecek, mecbur..YTD..

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
    450 milyon dolar. biz burada 450 TL biriktireceğiz diye yırtınıyoruz.

Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    450 milyon dolar. biz burada 450 TL biriktireceğiz diye yırtınıyoruz.
    Şahsınıza indirgenemeyecek, milyarlarca insanı ilgilendirecek bir olay ama yukarıda yazdıklarınız çoğaltılan paraların nerelere doğru aktığını çağrıştırdı bana..bir tarafta para büyük ellerde toplanırken, diğer tarafta tasarrufçuların bu global düzende yok edilmesi sistemin doğru gitmediğinin bir kanıtı esasında..eninde sonunda bir yerlerden patlaması kaçınılmaz gözüküyor..

Walla ne kadar etkili olur bilemem..Nisan ayı ortalarında bunlarda var diyor Credit Suisse;

Credit Suisse says there's no need to worry just yet."We should see reduced upward pressure on Libor-OIS spreads by the middle of April," Credit Suisse said. "April tax receipts should ease the Treasurys cash needs and hence reduce the need to issue bills. Moreover, the repatriation of offshore cash can be seen as a one off."

8. Dolar endeksi önce çıkacak sonra çökecek teorisini anlatan bir yazı:

"And just as markets are breaking from the strain of Fed-induced tighter financial conditions, the Trump administration's policies will result in dollars piling back into the US from foreign markets - a scenario that could undermine the currency's long-term value and, ultimately, its status as a reserve currency.

Before it begins the next leg of its secular downtrend, the greenback will be squeezed higher, triggering a punishing selloff across risk assets."

Julian Brigden Warns The Dollar Will Be "The Final Napalm Run" Into The Crash

Sayfa 195/777 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •