Sayfa 195/942 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7531 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Hani kaba tabirle derler ya bu milleti ... yaranır. Ne çabuk unutuluyor sadri’nin hisse alıcaz deyip sattığı... iho’nun 60 işe yaramaz futbolcuyu alıp kulübü batırdığını, Getirdiği t.direktörün “bunlar 2.lig topçusu” dediğini, pis çenesi yüzünden tff’dan aldığı para cezasını kulübe ödettiğini... peki hangisi dedi ben hatamı düzelteceğim diye?

Usta hisse satmadı, şahsi harcamaları ceplerinden ödedi, sponsor olup milyon lira kulübe verdi, şimdide diyor aldığım gibi bırakıcam 20milyon Euro cebimden vericem.

Ya kardeşim akıl tutulmasımı yaşıyorsunuz yoksa adamcılık mı yapıyorsunuz? İmanı olan cevap versin; aynı durumda olsanız kaçınız der ben 20 milyon Euro cebimden vericem diye?

Yazacak örnek verecek çok şey var ama gerek Yok, ustanın yerinde olsam öncekiler böyle yapmadımı kardeşim bende öyle yspıyorum, çekiliyorum derim. He adam bunu demiyor yine kötüleniyor, pes.

Bu milleti .... yaranırrr

2. Olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor'da Kulüp Başkanı Muharrem Usta basın toplantısı düzenledi. Usta toplantıda, ''Hacıosmanoğlu döneminde 16 milyon 900 bin Euro hisse satılmış. Trabzonspor'un yüzde 49 hissesi satılmıştır. Bittik. El Fatiha, hiçbir şeyimiz yok. Yedik bitirdik birbirimizi ama aslında Trabzonspor'u bitirdik'' ifadelerini kullandı

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor'da Kulüp Başkanı Muharrem Usta basın toplantısı düzenledi. Usta toplantıda, ''Hacıosmanoğlu döneminde 16 milyon 900 bin Euro hisse satılmış. Trabzonspor'un yüzde 49 hissesi satılmıştır. Bittik. El Fatiha, hiçbir şeyimiz yok. Yedik bitirdik birbirimizi ama aslında Trabzonspor'u bitirdik'' ifadelerini kullandı

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    [emoji1] [emoji108] [emoji106]

4. Bu hisse stat ile uzun bir zaman sonra yola çıktı. I bir şekilde fiyatlandı...
    Sonra araya M.A.Y. HES ve Kartal projesi dahil oldu. Ama hiç biri gerçek olmadı.
    Sonra grafikler atıldı , yorumlar yapıldı ne oldu?
    Sonra birileri hata etti en azından anladı hata ettiğini sizi uyardı.
    En meşhur kişilerin nickleri dahi kullanıldı burada.
    Ah Trabzonspor ah.
    Sen bu duruma düşecek mi idin?
    Böyle yönetim olursa düşersin
    Ey hak buradaki yatırımcılara doğru yolu gosteresin. Amin...

5. Bu hisseyi kakalayanlara yada kakalamak istiyenlere, 3 kuruşa tenezzül edip hatadan dönmiyenlere , her türlü üç kağıdı yapanlara , sahtekar ve iki yüzlülere sözüm yok. Sadece gerçek yatırımcı ya şunu demek istiyorum. Orta uzun vade paranızı kaptırdınız. Ve şu an polis hırsızları arıyor.
    Anlaşıldımı? Tamammı?
    Bol kazançlar...

6. -Sn Kurt-ts seni bu sayfadan uzun zamandır bilirim ama bu mesajına ve üslubuna bir anlam veremedim...herkes- aynı senin gibi, kendi bakış açısından olayı yorumlar ama bu kimseye saygısız ifadeler kullanma hakkı tanımaz...
    -Gelelim IHO ve Muharrem Usta'ya...
    -İHO hakkında yorum bile yapmaya değer görmüyorum!...
    -Muharrem Usta karakter olarak, ahlak olarak klübümüze yakıştırdığımız ve söylemleri ile beklentimizi karşılacağına inandığımız ve büyük umutlar içine girdiğimiz ve kısa zaman öncesine kadar savunduğumuz ''fakat sonrasında''...
    1.50.yılda şampiyonluk vaadi
    2.Lucescu'yu getirilecek
    3.Stad açılışı Barcelona ile yapılacak
    4.Kartal projesi klübümüze ciddi ekonomik rahatlık getirecek
    5.MAY tesisleri satılacak ve 300 milyon ek bir gelir daha gelecek
    6.Klüp yeni bir anlayışla transfer komisyonu ile artık menajerlere para kaptırmayacak
    7.Stada dünya çapında bir sponsor bulunacak
    8.2010-2011 kupamız ve haklarımızın alınması
    9....
    10...
    ....ve birçok siyasetçi vari karşılıksız beyanlar (insanlar buna yalan diyor, ona da bu sebeple pinokyo)...
    -Bunlardan hangisi oldu da ben göremedim...klüp maddi anlamda bataklığa ve 50. yıl projesi ile yola çıkalan sezonda kendi sahamızda tarihi yenilgilere ve 3-0 dan galibiyetten 4-3'lük yenilgileri...ilk geldiği yılda da küme düşmekten son anda kurtulduk ve 6.7 gollük yenilgileri ve takımın kaptanlığını bile kimsenin istemez hale geldiği günleri gördük...
    -Ben bunlara hiç değinmedim bile...para vermiş/verecek diyor yaaa...gözden kaçırılan ve borsaya açık olan Tspor hissesini her fırsatta yatırımcı satacakken canlı yayınlar yapıp kyyi hissede tutan ve daha da ky çeken ve buradan da spek uşakları ile olayı destekleyen ve bunun sayesinde Nevzat'ı ile ciddi paralar kaldıran...bunun dışında da Trabzonspor başkanlığı ünvanını kullanarak İstinye Üniversitesine kelepir arsa sağlayan kimdir...tabi ki pislettiğini temizleyecek...
    -Ayrıca ben hala Muharrem Usta'yı komple silmiş değilim, bir çok aday olabilecek adaydan da iyi olabilir ama yanlışları doğrularından fazla ama canımız olan klübümüze de doğruları söyleyen ve YAPAN bir başkan istemek de yanlış olmaz...kötünün iyisi diyip de savunmayı kendi adıma doğru bulmuyorum...
    -Herkes kendi penceresinden olaya bakar ama saygı çerçevesi bu sayfada uzun soluklu olanlara yakışandır, arada buraya gelip birilerine saygısız yorum yapanları saymıyorum bile...saygıyı hak eden saygılı olan herkese saygılarımla...
    Son düzenleme : ogencturk; 24-03-2018 saat: 22:24.

7. Sizler taraftar olarak düşünüp alıyorsunuz hisseyi. O zaman canınız yanmasın. Bırakın başkalarının canı yansın....

8. İho bıraktığında 500 milyon tl olan borç şuan 750 milyon tl civarı. aradaki fark kur nedeniyle oluştu. usta göreve başlarken 3.2 olan euro şuan 4.9

adam aynen böyle dedi bugün.
    hiç borcu artırmadım demek, bu anlama geliyor diye tl karşılığı
    borcu koydum.

Sayfa 195/942 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •