Tahtada dikkat. 2 nin altı boş. Trade edenler dikkat etmeli bence. Uzuncular için bişi demiyorum. Onlar beklemeye devam ytd
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtada dikkat. 2 nin altı boş. Trade edenler dikkat etmeli bence. Uzuncular için bişi demiyorum. Onlar beklemeye devam ytd
Bugün olağanüstü bir durum olmadıkça ne 2.00 nin altına iner nede 2.03'ün üstüne çıkar..
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reysasın grafiğine bakılırsa ve ona benzer hareket yapacagını varsayarsak kipa hızlı bir geri cekilme yasayabilir. (Net %10) Boylece ky dokulur. Ve sonra tekrar yukarı gidebilir. Grafilerde benzerlik cok bana gore. Ytd
2.0 de destek kalmadı.
Kademelere bi bakar mısınız ben mi yanlış goruyorum ytd
Ben kademe göremiyorum...Tahta yapıcı ister öyle yapar ister doldurur.Sanki hepsi dolu olunca gidiyorda...Haber bekliyor kağıt.Niye aklı selim bir spk çıkarda yatırımcının hakkını gözetir diye..Şahsen ben borsadan zengin olmak derdinde olan biri değilim...Vakit geçirmek biraz gündemi takip etmek.Bide mevduattan bir tık fazla kazanırsam eyvallah demek hepsi bu.4/5 bin lot ta beni ne öldürür ne kaldırır...Burdan çıkar başka tahtaya giderim .Aslında hepsi aynı...
Yer İmleri