"Bnp etkisi bu kadarmış" şeklinde düşünmeye zorluyor bu hafta yaptığı hareketlerle.
"Bnp etkisi bu kadarmış" şeklinde düşünmeye zorluyor bu hafta yaptığı hareketlerle.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir!..
https://twitter.com/Defence_Turk/sta...828461059?s=19
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf Yatırım ( http://www.vakifyatirim.com.tr ) Tarafından
Hazırlanan Analiz:
OTKAR, ARCLK, THYAO ve VESTL için güçlü sonuçlar, PGSUS, DOAS,
AKCNS ve BOLUC için zayıf sonuçlar bekliyoruz
"Güçlü operasyonel sonuçlar ve kar artışı Otokar ve Arçelik'in
4Ç18'de operasyonel taraftaki yıllık bazda sırasıyla %367 ve %68
olarak öngördüğümüz FAVÖK artışını, net kar tarafına taşımasını
bekliyoruz. Otokar'ın yıllık bazda %284, Arçelik'in ise yıllık bazda
%211 düzeyinde net kar artışı ile 4Ç18 dönemini tamamlamasını
öngörmekteyiz.
Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!
Bu analizde bir kelime hatası var herhalde üstad. 4. çeyrekte karını yaklaşık 4 katına çıkartacak yazılı ve mantıklı ancak yıllık bazda %284 kar artışı ile galiba 2017 4. çeyreğindeki kar rakımının 2,8 katı kar gelecek demek istiyor olması lazım. 2018 yılı 9 aylık dönemde net dönem zararımız 86 milyon TL. 4. çeyrekte benim tahminim 20-25 milyon TL kar gelir ve yılı 60-65 milyon TL zararla kapatırız. Ancak, 2019 ilk çeyrekten itibaren 30 milyon TL/çeyrek civarı kar gelmesi makul olup 6 aylık bilançoda karı görürüz diye tahmin ediyorum. Daha iyi bir performans daha iyi cari oranlara daha hızlı ulaşmak demek.
OTAKAR sız hayat düşünemiyorum.
Bugünkü Bloomberg ht'de yayınlanan küresel piyasalarda benim sevdiğim ve yorumlarına güvendiğim yorumcu Işık ökte hisseler arasında otokar ı saydı bilançolarını esas alarak. YouTube'dan 23.ocak tarihli saat 23.03 kısmına bakarsanız Işık ökte nin yorumunu izleyebilirsiniz.ytd.
Hisse 60-70 aralığında iken şirkete etmedikleri laf kalmayanlar online mı?
Sadece 3-4 ay geçici süre bir düşüş yaşadı o da endeksten dolayı.
Sonrasında hızlı bir toparlanma.Sürekli her şeye olumsuz yorum yapan tiplerden ve bir türlü hiçbir şeyden memnun olmayanların yorumları yüzünden küçük yatırımcının morali bozularak sabır katsayısı düşürülüyor.
Siz kendi hayatınızda her şey mükemmel olmadığı gibi şirketlerinde bir doğası var sürekli iyi olamaz bu matematiksel bir denklem gibi.
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Otokar geçtiğimiz aylarda bir Asya ülkesinden 28,9 milyon USD tutarında taktik tekerlekli zırhlı araç siparişi almıştı. Bahse konu araç teslimatlarının 2019 yılı ilk çeyreğine kadar tamamlanması planlanıyordu.Eger ki planlama zamanlaması gerçekleşirse ilk çeyrekte bugünkü kur üzerinden( 5.30) benim hesabıma göre yaklaşık 153 mn.tl para yapar.ytd
Yer İmleri