Sayfa 195/456 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Doğmamış çocuğa dön biçmeyi bırakalım elle tutulur bir dönemiz bile yok şirket iyi bir haber yayınlamadığı sürece komplo terimleri pek bir işe yaramaz.

2.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Doğmamış çocuğa dön biçmeyi bırakalım elle tutulur bir dönemiz bile yok şirket iyi bir haber yayınlamadığı sürece komplo terimleri pek bir işe yaramaz.
    Ben zaten iyi yönlü demedim. Bu hissede tek kademede 640bin lot görmek normal değil, o nedenle söyledim, bugün kapanışta çok garip hareketler oldu. Biçtiğim bir şey yok kısaca. Ama 2.04 maliyetle hayırlı bir durum olmasını temenni ederim anca.
    Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

3. Bak senle ortak bir yanımızı buldum maliyet bendede 2.04👍🤣

4. Ayriyeten bu iğrenç ötesi şirkette kademe teknik temel hepsi aldatmaca ve yalandır sadece haber bu şirketi hareketlendirir diye düşünüyorum

Benim fikrime görede bedelli olabilir...zaten yıllardır bunlar kendi işine geldiği herşeyi karara bağladılar...bazı arkadaşlar bedelli yaparsa %80 kendi ödeyecek patron bunu yapmaz denmesi bu şirket için geçerli olmayabilir...çünki bu şirket yıllardır aldığı günden beri zaten kar etmiyor gibi gözüksede sermayesinin kaç misli kadar karı andiri gandi ile kaçırmıştır....bedelli yapsa bile onlar için para sorun değildir...onların tek istediği şey adım gibi eminim hisseleri ne yapıp edip piyasadan toplamak...hissenin değeri 12 senedir saçma sapan fiyatta tutmalarının sebebi ne olabilirki sizce...???
    İnşallah olumlu bir haber çıkarırlarda şirketin gerçek değerine gelmesi için iyi adımlar atarlar..

Bu mondinin uşakları ve çakalları bizleri Kolay lokma sanmasınlar Herkes hissesine sahip çıkmalı hakkını aramalıdır....!!!

Saygılar....

6.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Benim fikrime görede bedelli olabilir...zaten yıllardır bunlar kendi işine geldiği herşeyi karara bağladılar...bazı arkadaşlar bedelli yaparsa %80 kendi ödeyecek patron bunu yapmaz denmesi bu şirket için geçerli olmayabilir...çünki bu şirket yıllardır aldığı günden beri zaten kar etmiyor gibi gözüksede sermayesinin kaç misli kadar karı andiri gandi ile kaçırmıştır....bedelli yapsa bile onlar için para sorun değildir...onların tek istediği şey adım gibi eminim hisseleri ne yapıp edip piyasadan toplamak...hissenin değeri 12 senedir saçma sapan fiyatta tutmalarının sebebi ne olabilirki sizce...???
    İnşallah olumlu bir haber çıkarırlarda şirketin gerçek değerine gelmesi için iyi adımlar atarlar..

Bu mondinin uşakları ve çakalları bizleri Kolay lokma sanmasınlar Herkes hissesine sahip çıkmalı hakkını aramalıdır....!!!

Saygılar....
    Sayın Texas, bedelli bu şirket için iyi olur, borçları var, aşırı kredi faizi ödediğinden bu bilanço zarar açıkladı. 50 milyon kredi faizi ve kur farkına gitti. 22 milyon zarar ettim dedi. Herşey bir yana Mondi 158 milyon lotu için de şirketin kasasına resmi olarak milyonlarca tl para koyacaksa bu iyi haberdir, yüksek faizli kredileri kapanır, borçlar azalır. Dediğiniz doğrudur hep hortumladılar bizi hep ama hortumladıklarıyla gitti Kalenobeli aldı, kar etti bize 1 kuruş temettü vermedi. Onun için yine hortumladıklarıyla, bizim helal kazanılmış paralarımızla halka açık olmayan başka şirket ve fabrikalar alacağına uslu uslu bedellisini yapsın sıcak parasını resmi olarak Tire Kutsan şirketine yatırsın, bu şirketin yatırımcı açısından da ekonomistler açısından da güçlendiğinin göstergesi olur.
    Ytd.

7. Bedelli bu şirket için bir koyup beş almak demektir ama yapmazlar...

Ayrıca niye bedelli yapsınlar ki...Şirket borca batık değil...Kredi faizleri düşüyor ve kısa vadeli krediler aldığından teknik olarak zarar gösteriliyor. 3. ve 4. Çeyrekte bu zararlar kapanıp kar olasıdır.

Tire için en önemli unsur cirodur. Bu artarak devam ediyor. Faaliyet karıdır ve artarak devam ediyor.

Bilançoda 10 milyonda yatırım var. Güneş balçıkla sıvanmaz.

Bence HerŞeyÇokGüzelOlacak...Sabır bu işin anahtarı...Tabii herkes kendi hedefine odaklanmalıdır.

Bedelli olmadığı gibi çok açık ki temettü de yakın zamanda olmayacaktır. Şirket 400 milyon sermaye tavanına ulaşmak için karları bedelsiz olarak sermaye artışında kullanabilir.

Benim sıralı hedeflerim 3,5,10 ve 13.50 TL

Bir koyup beş almadıkça borsanın tadı olmaz. Güzel hikâyeleriniz bu hissede olması dileklerimle...

Manidar olan konular elbette vardır. Bunlar kasıtlı çıkarılan dedikodu ve hiç bitmeyecek konulardır.

Tire bence asla Borsa kotundan çıkmaz. Bu yabancı şirketler için ülkede sigorta konumundadir.

Bedelli yapmaz bence gerek yok...%80 hisse elinde bir dünya para demek...

Temettü bence zor ve yukarıda açıkladım ama inşallah ileri de olur...

"Katolik Nikahı" iyidir. Birilerinin kabusu olmaya devam edecek...

Tatilin son günleri artık kıyıya yaklaşma ve çalışma zamanı...

Güzel düşünün güzel olsun...Umarım ki bu yılın en kötüleri geride kaldı...Şimdi coşku zamanı...Gönlünüze göre olsun...

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ordinary Yazıyı Oku
    Sayın Texas, bedelli bu şirket için iyi olur, borçları var, aşırı kredi faizi ödediğinden bu bilanço zarar açıkladı. 50 milyon kredi faizi ve kur farkına gitti. 22 milyon zarar ettim dedi. Herşey bir yana Mondi 158 milyon lotu için de şirketin kasasına resmi olarak milyonlarca tl para koyacaksa bu iyi haberdir, yüksek faizli kredileri kapanır, borçlar azalır. Dediğiniz doğrudur hep hortumladılar bizi hep ama hortumladıklarıyla gitti Kalenobeli aldı, kar etti bize 1 kuruş temettü vermedi. Onun için yine hortumladıklarıyla, bizim helal kazanılmış paralarımızla halka açık olmayan başka şirket ve fabrikalar alacağına uslu uslu bedellisini yapsın sıcak parasını resmi olarak Tire Kutsan şirketine yatırsın, bu şirketin yatırımcı açısından da ekonomistler açısından da güçlendiğinin göstergesi olur.
    Sizin düşüncelerinize katılıyorum sayın ordinary..
    Her şeyi üçkağıtçılık olduğu için güven vermiyor Bence amaç başka bunların eğer yaparsa bedelliye giremeyen rüçhan hisseleri toplamak olabilir keşke dediğiniz gibi şirketi borçtan kurtarmak olsa dertleri 12 senedir bu fiyatlarda durur muydu sizce...??!!

İnşallah iyi bir şeyler olurda herkes zararını çıkartır...ytd...

Sayfa 195/456 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •