Sayfa 195/540 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Labirent bide bu çizelge yi yorumlasan sana zahmet

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. golgota kardeş ödenmiş sermayesi belli karı belli bir şirketten bahsediyoruz. hep istikrarlı yükselişin arkasında ne kadar bir güç olduğunu bilen bir güç... fiyatlamasını muhteşem yapacak bir şirket, sadece şunu diyebilirim ki, adil olamayan şey ederi bu değil, itin boku o kadar şirkete var ki kıyaslamaya vurduğunuz zaman sabah mahmurluğunda bir şirket uyanmadı.................................

3. Aynen katılıyorum sermayesi kadar 6 aylık kârı var orta da yük olacak borç yok fabrika çatır çatır mal üretip yerli ye yabancı ya satıyor 1 milyon kar eden şirketler nerelerde bu hala halka arz fiyati etrafında dönüyor elbet buna da sıra gelecek bekleyen derviş misali

4. sektör ortalamasında grafik sapması 18,9 yani, 2016-2020 yükselen trend kuşağında değerlemede 6 kat ucuz.... şahsi fikrim. beni bağlar.

5. Şöyle bir düşünelim, yabancı bu 4 milyon lotu neden aldı? Buralardan satmak için değil herhalde! Zaten satmaya kalksa hisse nerelere düşer bir düşünün. O yüzden yaslanın arkanıza keyfini çıkarın. Ben trade yapıyordum ama artık bıraktım. Sattığım yerden alamazsam içime oturur....

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Adamlar bi ileri iki geri hala alacak mal koalisyon bence vermeyin eliniz deki mali iyi yerler mutlak gorulecektir

7. DEEPLARA68 NASIL OLSA ARTIK ORADA DA YAZMAZ, BARİ BURAYA PAYLAŞALIM

Açık pozisyon sayısı: 5 ( şirketimiz her geçen gün büyümeye devam ediyor )
    1- Kalite Kontrol Elemanı 2- Ar-Ge Mühendisi 3- Proje Mühendisi 4- Sac İşleme Elemanı 5- CNC Operatörü
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    bu KAP tan 31.05.2017

Şirketimiz ile, BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş., İSTANBUL ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş., ve TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. arasında, KDV hariç toplamda 2.419.000 USD tutarında orta gerilim hücre alımı sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme kapsamındaki ürünler, 12 ay içerisinde partiler halinde teslim edilecektir. Sözleşmenin tarafı olan elektrik dağıtım şirketleri, sözleşme döneminde geçerli olacak şekilde, sözleşme tutarının %25' i oranında ek malzeme siparişi verme hakkına sahiptir.

bu da kendi sitesinden

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.?nin 2017 yatırımlarındaki tercihi yine Ulusoy Elektrik oldu. Dağıtım şirketleri ile 7,8 milyon dolar tutarında trafo merkezi ve orta gerilim hücre alım sözleşmesi imzalandı.

TOROSLAR ELK. in ihale ilanlarından ULUSOY ELEKT. in aldıkları 2017 ihalelerine bakınız değişik zamanlarda ki ihaleler.

TRAFO MERKEZİ VE HÜCRE ALIMI (GAZ VE HAVA YALITIMLI)-HAVALI MAL GRUBU 2.599.000,00 USD
    GAZ VE HAVA YALITIMLI HÜCRE ALIMI (HAVALI) 1.214.000,00 USD
    GAZ VE HAVA YALITIMLI HÜCRE ALIMI (GAZLI) 98.000,00 USD
    TRAFO MERKEZİ VE HÜCRE ALIMI (GAZLI) 4.000.000,00 USD
    = değişik zamanlarda toroslar elk. in ihalelerinden 2017 içinde alınan ihalelerin miktarı 7.911.000 $ *3.50 = 27.688.500 tl yapar. toplu sözleşme değil özellikle belirtiyorum, yıl başından beri yapılan parça parça işler.

bunlarda başkent edaş dan alınan ihaleler;
    TRAFO MERKEZİ VE HÜCRE ALIMI (GAZ VE HAVA YALITIMLI) 3.850.000,00 USD
    GAZ VE HAVA YALITIMLI HÜCRE ALIMI (HAVALI) 465.000,00 USD
    TRAFO MERKEZİ VE HÜCRE ALIMI (GAZLI) 3.800.000,00 USD
    başkent in ihaleleri toplamı ; 8.115.000 $ * 3.5 = 28.402.500 tl.

ayedaş ihaleleri ;

TRAFO MERKEZİ VE HÜCRE ALIMI (GAZ VE HAVA YALITIMLI) -HAVALI MAL GRUBU 1.430.000,00 USD
    GAZ VE HAVA YALITIMLI HÜCRE ALIMI (HAVALI) 740.000,00 USD
    GAZ VE HAVA YALITIMLI HÜCRE ALIMI (GAZLI)260.000,00 USD
    ayedaş ihaleleri ; 2.433.000 $ * 3.5 = 8.515.500 tl. yapıyor.

bu üçlü şirketin ihalelerinden 2017 de ULUSE 'nin aldıklarının toplamı 18.459.000 $ yapmaktadır. * 3.5 = 64.606.500 tl yapıyor.

ENERJİSA çatısı altında ki bu şiketler ve diğer dağıtım şirketleriyle beraber BAKAN ALBAYRAK 'ın bahsettiği MİLYARLARCA $ lık alt yapı yatırımları devam ediyor ve ULUSOY ELEKTRİK de % 60 a varan piyasa hakimiyetiyle payına düşeni alıyor.Bunun yanındaYERALTI BETON KÖŞKLERİ ( belediyeler)ELEKTRİK HATLARI , DEV MOBİL TRAFOLAR , KATENER SİSTEMLER sadece YURTİÇİ .UNUTMAYIN YURTDIŞI da büyük gelişim gösteriyor.

Alıntı deeplara68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Enerji sektöründe büyük iş fırsatı;

Enerji, istihdam açısından geleceği en parlak sektörlerden biri. Uluslararası Enerji Ajansı verilerine göre, sektöre 2035?e kadar küresel ölçekte toplam 42.2 trilyon dolar yatırım yapılacak. Türkiye?de de son yıllarda yatırım atağı içinde bulunan sektör, kazançlı bir iş kapısı haline geldi. Üretimden dağıtıma, toptan satıştan ekipman üretimine hemen her aşamada yeni iş sahaları mevcut.

ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, ilk önce şebeke yatırımlarına odaklandıklarını, şebeke yenilenince teknoloji yatırımlarına büyük hız vereceklerini söyledi.
    Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından şirketlere 2016-2020 döneminde 18 milyar TL yatırım yükümlülüğü getirildiğini hatırlatan Çeçen, ?Şirketler bu yatırım yükümlülüklerinin yaklaşık yarısını ilk iki yıl içinde yakalamayı ve geçmeyi hedefliyorlar. Şebeke yatırımları müşteri memnuniyetini artıran en önemli unsur. Yatırımlar arttıkça kesintiler azalıyor.
    İlk olarak şebeke yatırımlarına odaklandık. Trafoları, direkleri ve hatları yeniliyor, kabloları yer altına alıyoruz. Şebekemiz yenilenince teknoloji yatırımlarına büyük hız vereceğiz. 2019 yılı itibariyle şebekede teknoloji yatırımlarının ağırlığının artmasını hedefliyoruz.Türkiye Akıllı Şebeke Yol Haritası çalışmasını bu yıl tamamlıyoruz. EPDK ile birlikte, 2018 yılından itibaren teknoloji yatırımlarını bölgesel dinamikleri de dikkate alarak planlayacağız, 2019 itibariyle ise hayata geçireceğiz. Teknoloji yatırımları kesintilerden anında, hatta kullanacağımız sensörler sayesinde daha arıza yaşanmadan haberdar olmamızı sağlayacak. İleri teknoloji kullanımı, önleyici bakım faaliyetlerini yapmanızı kolaylaştırıyor. Ancak elinizde 30 yıllık bir trafo varsa önce onu değiştirmelisiniz, sonra yeni trafonuzun arızalanmaması için düzenli bakım faaliyeti yürütmelisiniz. İşte bu aşamada teknoloji kullanımı azami fayda yaratıyor.? İfadesini kullandı.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bahreyn Elektrik İdaresi ile Ulusoy Elektrik arasında orta gerilim bağlantı ekipmanlarının tedariği konusunda önemli bir anlaşma imzalandı.
    Gelişen ekonomisi ve artan nüfusu ile yeni yatırımlara ve alt yapı çalışmalarına her geçen gün hız veren Körfez ülkeleri bu çalışmalardaki tercihini Türk markalarından yana kullanıyor. Son olarak Bahreyn Elektrik İdaresi ile Ulusoy Elektrik arasında orta gerilim bağlantı ekipmanlarının tedariği konusunda önemli bir anlaşma imzalandı. Bu anlaşma doğrultusunda Ulusoy Elektrik?in üretmiş olduğu 12 kW metal clad hücreler Bahreyn?in elektrik alt yapısında kullanılacak.
    Elektrik bağlantılarının tüm aşamalarında olduğu gibi orta gerilim elektrikte de iklim ve bölgenin koşulları ekipmanların çalışma prensiplerini etkilemektedir. Bu nedenle Ulusoy Elektrik Ar-Ge birimi, Körfez ülkeleri gibi çöl iklimine sahip olan bölgelerde hücrelerin sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için özel konfugürasyonlar geliştirmektedir.

aşağıdaki fiyatlar YURTİÇİ ( yurtiçi kar marjı % 10-15 iken yurtdışı %25-35 e kadar çıkmaktadır.bayii fiyatıdır.

HMH 36-12 (1250 A)* Kesicili Bara Bölme Hücresi (Röle Hariç) (Yandan Çıkışlı) 23.250
    HMH 36-14 (1250 A)* Kesicili Giriş Çıkış Hücresi (Röle Hariç) (Gerilim Trafolu) 31.000
    HMH 36-15 SF6 Gazlı Ayırıcılı Akım Gerilim Ölçü Hücresi 18.500
    HMH 36-15 (1250 A) SF6 Gazlı Ayırıcılı Akım Gerilim Ölçü Hücresi 22.000

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VİAPORT VENEZİA a 34 ADET HÜCRE SATIŞI DA YAPILDI

DRC KAUÇUK SAKARYA 13 HMH

TEMA İSTANBUL 30 ADET HMHÜCRE

LİNDE GAZ A ÖZEL TRAFOLAR

TEKNİK YAPI TUZLA EVORA KONUTLARINA 46 ADET HMH

EAE ELK. DİLOVASI 3 ADET HMH

EROĞLU GAYRİMENKUL - ERASTA AVM İÇİN 5 ADET HMH , 4 MONO BLOK BETON KÖŞK

bunlar inşaat firmaları.(ortalama olsun diye 18-20.000 tl düşük fiyatı baz aldım)
    34 Adet Ulusoy Hücre müteahhit firma ile anlaşılmıştır
    TÜRK İLAÇ 15 HMH , 4 UBET , 3 HERMETİK TRAFO = yaklaşık ..........................arası olması beklenmelidir.

K. SINIR KARAKOLLARI 30 UBET , 55 HAVA İZOLELİ HMH , 57 GAZ İZOLELİ HMH = yaklaşık....................arası olması beklenmelidir.

BAŞAKŞEHİR AYAZMA 3 UBET , 12 H.İ HMH yaklaşık ................. arası olması beklenmelidir.

8. DEEPLARA özetle şunları yazıyordu, 2017 onun için başlangıç , yeni fabrikaların etkisi bu yıl görülecek, 2018 yurtdışı eklenecek(cezayir ve endonezya ) büyüme hızı bu yıla yakın devam edecek,

Adam dün ANKARA DA 3 fabrika var diyor
    ,nerede diyorlar oda belge yayınlıyor,altta ; 2016 bilanço sayfa 8 kapta diyor.

Şirket üretim faaliyetlerini 56.000 m²si kapalı olmak üzere, toplamda 83.000 m²lik alanda gerçekleştirmektedir. Şirketin Ankara Organize Sanayi Bölgesinde 30.000 m²si kapalı alan olmak üzere, toplamda 53.000 m²lik fabrika yatırımlarından, beton köşk fabrikası 13 Mayıs 2015 ve trafo fabrikası 30 Kasım 2015 tarihinde tamamlanarak işletmeye alınmıştır.
    Zaten 1 fabrikamız yokmuydu, 1+ 2 = 3 ağız alışkanlığı insanlar 2 diyebilirler ama ben demem, neyse O.

Şirketin gelişimi, yatırımlarını yönetiş ve kendi kar paylarını almadan( faiz de işlettirmeden ) yönlendirdikleri için ULUSOY ELEKTRİK YÖNETİCİ VE ÇALIŞANLARINI tebrik ederim.Şirketimizin gelecek vizyonu hakkinda en küçük Şüphem yoktur.Allah nasip ederse İlk 2020 sonrasindaysa 2023 e kadar buradayiz, yanliz Şirketimiz beklediğimizden de hızlı hareket ediyor.belkide sermaye arttırımı bizim öngörülerimizin aksine 2019-2020 değilde belki de 2018 de gerçekleşecek.2018 yılında hissemizin U100 E ve fortune 500 de 350-400 arası, TİM deyse ilk 100 e girmesini bekliyorum.2020 yılında U 50 ,2023 yılındaysa U30 a girmesini , piyasa değerinin de ona uygun olarak değişmesini bekliyorum.

Gelecek enerji şirketlerinin olacaktır,artık fosil yakıtlar devri son bulurken yenilenebilir enerji öne çıkmaktadır.Şirketimizin cirosu ve piyasa değeri Çalıştiğı işkolunda ki rakiplerinden az , hatta çok az olabilir ama gelecek şirketimizin önünde parıldamaktadır.
    Son düzenleme : adnanadnan; 03-10-2017 saat: 15:31.

Sayfa 195/540 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •