Cuma aldım bugün stopladım, zarar büyük ama çıkartırım evelallah, bu iş gerçekten 2. halka arza dönüyor, satılacak 5 milyona yakın mal var, halka açıklığı %20lere getirecekler bu gidişle, tekrar geleceğim, herkese bol şans...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ağa sen ne anlatmaya calısıyorsun?
türkcen iyi anladıgım kadarıyla bırak ramiz dayı gibi şifreli konusmayı da yaz suraya
nedir düşündüğün
poreje maliyeti mi onemli yoksa bu maliyetten yapilan kar mi?
ayrica bu gosterdiginiz siyah ok satilmis olanin maliyeti.satilmamis olanin maliyeti henuz yazilmamis demektir. Ne alakasi var 150 milyon dolara denk degili ima etmek ile? yok yalan soylenmiş? 150 milyon dolar 120 milyon tl arasinda uçuruma dikkat demeler? soyleyeceginiz mantikli bisey varsa soyleyin. Ya da insanlarin zararina satmasini istiyor olabilirsiniz belki? ne bileyim. belki menfaatinize olabilir.
bugun baya bir kişinin döküldüğünü sanıyorum. hakkaten dayanmak zor. mecbur bekleyecegiz. acaba gercekten bilanço geri dönüş lehimize olursa fiyatlama ne olur?
Bence esas sorun şu an itibariyle halka açik olan % 8.82 lik pay tarafinda hakim spekin olmaması. kağit herkeste daginik olabilir. bu da yüklü olmadan iki gunde % 10 luk satislara neden oldu. süreçte kazanacagimizı umut ediyorum. Temel analizde problem yok görünüyor.
Ne diyeyim kagidımiz spor kagitlarina dönmüş durumda. yatirim tavsiyesi degildir.
Enteresan biri 5.50 der biri 150 milyon dolar saçmalar... Devam edin aynı muhabbet Egeen'de de vardı bugün o çok bilmiş konuşanlara gerekli cevabı Egeen verdi! Laf olsun diye buraya yazıyorsanız adresinizi de yazın kına felan gönderelim!!! YTD.
önceki yukari atak dalgasinda haftalik kapanişlar 6.86-7.06-6.96 da kapanis yapmiş. genelde kapanislar onemli oluyor. buralardan yukari tepki vermesini bekliyorum. vermezse o zaman tekrar dusunecegim. ytd.
Yer İmleri