Sayfa 195/1000 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Tabiki birgün birisi Reis 'in yerine geçer ama dolduramaz .
    Yok kolay kolay doldurulamaz onun herkes bilincinde, liderlik sonradan okumakla kazanılan şey değil, doğuştan olur ALLAH VERGİSİ.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Tabiki birgün birisi Reis 'in yerine geçer ama dolduramaz .
    The Rahmetli gitti Anap bitti, Demirel gitti DYP bitti, Erbakan gitti RP bitti, bir tek MHP sıfırlanmadı.

Haaa... Bir de DSP var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    The Rahmetli gitti Anap bitti, Demirel gitti DYP bitti, Erbakan gitti RP bitti, bir tek MHP sıfırlanmadı.

Haaa... Bir de DSP var.
    onların hepsinin partileri onlar gitmeden de bitmişlerdi, okeye dönüyorlardı.

Gerçekten reis gibi lider gelmez. Gelmesinde zaten mümkünse, yaktı köyü mahveyledi.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    onların hepsinin partileri onlar gitmeden de bitmişlerdi, okeye dönüyorlardı.
    ANAP ilk düşüşü bil bakalım, nereyi kaybedince yaşadı?

Tesadüfen ben o seçim zamanı oradaydım, konuştuğum herkes kaybetmesi mümkün değil deyordu, eşekten düşmüş karpuza dönmüştü.

Nitekim aynı şey, geçen Haziranda oldu gibi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Yok kolay kolay doldurulamaz onun herkes bilincinde, liderlik sonradan okumakla kazanılan şey değil, doğuştan olur ALLAH VERGİSİ.
    Ben şöyle bakıyorum, bütün devlet Reis 'in kontrolünde. Böyle bir kontrol gücü ortadan kalkarsa kaos oluşur.
    Yerini doldurmak için çatışmalar başlar ama kimse yerini dolduracak kadar güçlenemez.

Reis 'in devletin belli bölümlerini özerk bırakması gerekir kendisinden sonra kaos cikmaması için. Partinin başına bir isim belirlemesi gerekir ayrıca ama daha genç siyasi tarihimizin yaş ortalamasına göre.

Karizma okumakla kazanılmaz ama liderlik kazanılır. Reis 'in hiçbir uygulaması yeni değildi. Her şeyin geçmişte karşılığı vardı .

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    ANAP ilk düşüşü bil bakalım, nereyi kaybedince yaşadı?

Tesadüfen ben o seçim zamanı oradaydım, konuştuğum herkes kaybetmesi mümkün değil deyordu, eşekten düşmüş karpuza dönmüştü.

Nitekim aynı şey, geçen Haziranda oldu gibi.
    o zamanda özal zayıflasında ne olursa olsun kafasına dalan kaybetti işte, halbuki o da güzel çalışıyordu.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ben şöyle bakıyorum, bütün devlet Reis 'in kontrolünde. Böyle bir kontrol gücü ortadan kalkarsa kaos oluşur.
    Yerini doldurmak için çatışmalar başlar ama kimse yerini dolduracak kadar güçlenemez.

Reis 'in devletin belli bölümlerini özerk bırakması gerekir kendisinden sonra kaos cikmaması için. Partinin başına bir isim belirlemesi gerekir ayrıca ama daha genç siyasi tarihimizin yaş ortalamasına göre.

Karizma okumakla kazanılmaz ama liderlik kazanılır. Reis 'in hiçbir uygulaması yeni değildi. Her şeyin geçmişte karşılığı vardı .
    Bir halt olmaz, bu kadar bozup düzmelerine rağmen bu milletin asil unsurları hala var, düzeltirler.

Daha herkes, deve fellahi olmadı.

Bu ****lerde, höt dedin mi kaybolacak kadar korkaktır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 195/1000 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •