Sayfa 195/1001 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Bugün MB nin amacı doların önünü ya da dolarizasyonun önünü kesmekten biri olacak.
    100-200 puan arası gelirse ilk seçenek gerçekleşir.
    250 ve üzeri olur ise dolarizasyonu hedefler.
    Ben bugün öncelikle ilk seçeneği değerlendireceğini düşünüyorum.
    YTD.
    Bol kazançlar...

2. Oo buralar boğa dolmuş bi havalar bi havalar ne demiş şair yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine doğru bildiğin yolda tek başına yürü ayıcıklarım bozmayın moralinizi elbet bir gün gelecek gürül gürül şelaleler
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bugün MB nin amacı doların önünü ya da dolarizasyonun önünü kesmekten biri olacak.
    100-200 puan arası gelirse ilk seçenek gerçekleşir.
    250 ve üzeri olur ise dolarizasyonu hedefler.
    Ben bugün öncelikle ilk seçeneği değerlendireceğini düşünüyorum.
    YTD.
    Bol kazançlar...
    100 arttırır bi daha da faizi arttıramaz faizde yolun sonuna geldi. Ha gerçek enflasyon rakamlarına dönerse bilemem
    bir halt olacağı yok.

4. Bugün MB faiz arttırmamalı bence. Ama, verilen mesajlardan anladığım 100 bp artış yapacakları yönünde. Yok 150bp ya da üzeri bir artış yapılırsa, bu sıcak paranın kucağına oturulduğunun kabülü olur...siyasi olarak intihar demek olur bu...kısa vade ülke ekonomisi açısından olumsuz olsa da, belki de orta uzun vade açısından hayırlı olur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Kuyumcu Yazıyı Oku
    Birde tüm zararı kabul edip buradan turkcele gireyim gibi düşünce içerisindeyim görüşü olan varmı
    Günaydın, öncelikle geçmiş olsun. Çok zor sorular sormuşsunuz. Benim önerim yeni pozisyon eklemeden önce (eğer devam etmeyi düşünüyorsanız) mevcut pozisyonları en uygun şartlarda yeni vadeye nasıl taşıyacağınızı hesap etmeniz gerekir.

Örnek vermek gerekirse mevcut durumda aralık vade teorik fiyatın 500 puan üzerindeyken şubat vade teorik fiyatın altında.

Mehmet Sevki Guest
    Gübre ne gösteriyor kilit mi gene neyy puhahhaha

7.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Malesef herkes gene uzman ekonomistlerin hesaplarıyla eksi rezerv trenine binmiş yazık olmuş.. eksi rezerv hesabına göre durum 2001den kotu ve kriz olması gerekir iken tarihin en büyük rallisi oldu TL olarak..

Eksi rezerv ekonomi hesap uzmanları eksi rezervi bulurken sadece ahalinin iflasına neden olmuş yapacak bişey yok.

Bu kaderdir..
    Siz ve sizin gibiler sistemin nasıl çalıştığını öğrenmediniz sürece ,psikolojik olarak bu badem sisteminin içinde kalmayı başaramadığınız sürece , duygusal davrandığınız sürece kaybedeceksiniz.
    Söylediğiniz 2 tahtaya göre yorumum .

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bugün MB faiz arttırmamalı bence. Ama, verilen mesajlardan anladığım 100 bp artış yapacakları yönünde. Yok 150bp ya da üzeri bir artış yapılırsa, bu sıcak paranın kucağına oturulduğunun kabülü olur...siyasi olarak intihar demek olur bu...kısa vade ülke ekonomisi açısından olumsuz olsa da, belki de orta uzun vade açısından hayırlı olur.
    Merkez bankasının piyasaya güven vermesi için 100 puan artırması gerekir kavramını kafaya yerleştirdiler bir kere, bu nedenle hareket alanı oldukça daraldı. Eğer beklenenden farklı hamle yaparlarsa eğlence tekrardan başlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 195/1001 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •