Sayfa 195/505 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Güler'e bu haberin geleceği sızdirilsa idi, bugün RTA ve güler taban yemezdi

Haberin seans kapanışında gelmesi , bilinçli bir önlem diye düşünüyorum

Şirket içi insider olmasın diye son dakikada patron haberi yolladı

Bu da patronun hisseyi trade etmediğini ve ettirmedigini gösterir
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. Hayrlı olsun

Bu sadece bir başlangıç

Temettü gelirleri dağıtımında, şirketin elinde kendi hissesi olursa , temettü kasaya geri girer.

Glryh nin kar rakamı iyi bekleniyor demek ki. Yıllık Banka faizi oranında hisse başı kar yazarsa , A1 kapitali beskenek yerine kendi hissesini geri alması akılcı olurdu.

Hissenin yukselen fiyatı, kredibiliteyi artırır

A1 kapital arzından şirketimizin kasasına giren nakiti hayal etmenin zamanı gelmiş...

A1 kapital yatırım bankası.... Neon ışıklarını şimdiden görebiliyorum.
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Yarasa kardeş

Geçen gün bu konuyu masaya yatırıp, A1 kapitalli beslemek yerine ,geçmiş yıl kar yada ydf ile kendi hissemizi aksa sirjet , diye baskayan bir analiz yapmıştık

Bir çok senaryoyu ele aldık.

Bizker bunları düşünüyor isej, şirket yönetimi kesinlikle düşünüyordur

%99 hisseyi yatırımcının sırtına yükleyip , tıkır tıkır maaş alan ve bana giren çıkan yok diyerek hisseyi umursamayan yönetimin bu tavrından vazgeçmiş olması beni umutlandırdı

Şimdi sıra Ümit bey de. A1 kapital hissesinden patron ayiklasi. RTA yi ve bizi A1 life yada onun partnerkerinden birine satsın.

Gönlümden geçen bu

Patron yatırım bankacılığı yapsın. RTA , profesyonel genetik iletin gudumunde olsun

Sn. Külyutar, Sizinde bu konulardaki olumlu ve yapıcı önerilerinizi burada okuyor ve takdirle karşılıyorum. Ve mutlaka yönetimin bunları da dikkate alarak karar aldığını düşünüyorum.

RTA ve ona bağlı olan A1 Yaşam bilimleri pandemi sonunda bölgemizde ve dünyada önemli bir marka olarak ortaya çıktılar .
    Bunlarla ilgili ne düşünürler bilmiyorum. Yönetimin tasarrufundadır.

Ancak grubun borsada işlem gören kârlı ve değerli şirketleri RTA ve Güler Yat.Hol.dir.Bunlarla ilgili geri alımların yapılması ve bunların devam etmesi , hisselerin bir seveni ve yatırımcısı olarak dileğim ve yönetimden benimde ricamdır.

Çünkü o zaman hep beraber kazanırız diye düşünüyorum.

4. Corona bitti denildiği andan itibaren Corona test kiti tüketimi Dünya üzerinde %100 arttı

Corona kit satan firmalarin bilançosu, Corona paniği olduğu tüm dönemlerden çok daha iyi gelecek

Mevzu arz talep ise, şu anda daha iyi kazanıyor kit üreticileri.

Mevzu yatırımcının algısı ise, Corona yasakları bitti diye kit satışı duracak sananlar büyük yanılgıya düştüklerini bilanço gelince görecekler.

Spekülatör , yatırımcıların algısını bozuyor her daim. Kendileri alırken mali kötülerler, kendileri satarkende malı överler. Ve yatırımcıya da mal muamelesi yaparlar.

Vatandaş da seviyor uçan kaçan hisseyi, kısa yoldan çabucak oara kazanma hayaliyle . Ve sinu hep hüsran oluyor

İşte bu sebeple profesyonel yatırımcılar her zaman reele bakar. Bir hisse eninde sonunda gerçek ederine iner yada çıkar. Gerçek eder eninde sonunda bilanço değeridir. Sabır ve soğukkanlı olanlar , teknik ve temele dayalı şirket haberlerini analiz edenler, sektörün uluslararası gelişimini takip edenler, zarar etmez asla.

Reel potansiyeli olan bir hissedir RTA. Tek eksiğimiz, YK nin hisseye verdiği değer. Yatırım şirketi , iyi bir sektörlere yatırım yapıp, ve yatırım yaptığı şirketlerin değerini yükseltmek gayesiyle kurulmuştur

Eğer yatırım yaptığı şirketlerin hisse değeri sürünüyor ise, yatırım şirketimizin bu hisselerinin olduğu fonları mal toplar ve kimse o fondan 1 gram dahi alım yapmaz.

A1 kapital fonun yüklü miktarda RTA ve glryh almasını beklerim ve fina güvenen yatırımcıya ilk 2 sene iyi para kazandırarak flaş fon olması gerekmektedir

Vardır bir çözümü elbet... Rota belli;

Bol temettü üretmek ... Özkaynak büyütmek. Sağlıklı yatırım hamleleri

Hadi bakalım ... Top YK da

Girelim ne kadar nefesleri var.

Adam gibi birşeyler yaparsanız, ev satar fon payınızı alirim. Kira dan ve ev fiyatının artış degerinden daha yüksek getiri sağlayacağına kanaat getirirsen

5. Yaşasın hakanımız , tabana yazmış geri alımı

6. Yatırımcı güveni o kadar sarsılmış ki,.. ve gayet mantıklı yani güvenmemek... 6 yıl önce alınan kararı ısıtıp borsaya yeni bir bildirimmiş gibi yollamak yetmez yatırımcıyı çekmek için. 6 yıldır gerinalim yaptın mı?

Niye güvensin yatırımcı senin gönderdiğin habere?

Hele bir alım yap da inanalım geri alım yapacağına, ona göre bizde yüklü alım ile bu geri alım karariniza destek verelim.

hayvan terli, daha koşmaz murat Beg

7. Kurulumuz duyurusu çerçevesinde gerçekleştirilecek geri alım işleri, bilgi suistimali veya piyasa dolandırıcılığı kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Can alıcı maddesi bu

İstediğin kadar geri alım yap diyor

Ve 30 gün öncesinde satamazsin diyor

Sayfa 195/505 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •