Sayfa 195/1002 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Senelerdir bana akp'li demekten vazgeçemedin yahu.. değilim diyorum hala öylesin diyorsun.

Arkadaşım vadeli mevduat opsiyon sunuyorsun, döviz farkı oluşursa ben karşılayacağım üstüne de faizini alacaksın diyorsun.
    Bu bir modeldir, ben işin diğer sanal şeyleriyle uğraşmıyorum realiteye bakarım. Sanal işler senin işin.
    İktisadi olarak çığır açabilecek bir uygulama. 1 lira bile dolar'da kalmaz bu şekilde. Eğer ihracat için aptalca yüksek ihracat için dolar düşmesi engellenirse o kısmını bilemeyeceğim. Ama serbest bırakırlarsa, dolar 1 liraya düşer.
    bu iktidar gorevde oldugu surece kimse dth bozmaz ben aksine her düşüşü alım fırsatı olarak gorurum
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    bu iktidar gorevde oldugu surece kimse dth bozmaz ben aksine her düşüşü alım fırsatı olarak gorurum

Zarar et o zaman. Bari Mevduata koy paranı da, döviz çıkarsa %15 + döviz farkı alırsın. Azıcık mantıklı ol.
    Dışarıya ödeme yapılması dışında dolar ihtiyacı kalmaz ülkede bu şekilde.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

3.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Senelerdir bana akp'li demekten vazgeçemedin yahu.. değilim diyorum hala öylesin diyorsun.

Arkadaşım vadeli mevduat opsiyon sunuyorsun, döviz farkı oluşursa ben karşılayacağım üstüne de faizini alacaksın diyorsun.
    Bu bir modeldir, ben işin diğer sanal şeyleriyle uğraşmıyorum realiteye bakarım. Sanal işler senin işin.
    İktisadi olarak çığır açabilecek bir uygulama. 1 lira bile dolar'da kalmaz bu şekilde. Eğer ihracat için aptalca yüksek ihracat için dolar düşmesi engellenirse o kısmını bilemeyeceğim. Ama serbest bırakırlarsa, dolar 1 liraya düşer.
    la havle...hiç mi dünyadan haberin yok..akşamdan bu yana 1970 lerde uygulanan bir model deniyor...hiç mi okumuyorsun...50 sene öncenin denenmiş çağ dışı bir model...gelip burda mucize formül diyorsun.

işin özeti, doları baskılar...ama kamunun kaynakları da para sahplerinin cebine, aktarılır..garantili kazanç olarak..bunların en iyi yaptığı şey zaten para sahiplerine garantili kazanç aktarmak...yap, işlet, öp modeli.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Adam sana hem kur farki hemde faiz alacaksin demiyor
    kur farki faiz getirinden fazla olursa bunu karsilayacagim diyor
    Bu para babasinin cebinden cikamayacak senin benim cebimden cikacak

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. Arkadaşlar herkese kolay gelsin
    İnş aramızdan hasar alan yoktur.
    2.5 gündür ekrandan uzağım.
    Usd vadeli kontratların buraya olumsuz yansıması var bence.
    Akşama daha iyi olur düşüncem var

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. adam simitin kemikleri sızlıyordur yoksa adem eve miydi ismi hatırıma gelmedi bak şindi hem simit yiyelim ekmek alamıyorsak
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. Kur 1 liraya gelebilir evet gelebilir. Keşke gelse dayu. Ek ders falan aylık 12-13 bin dolar maaş. Çoluk çocuğu ABD ye taşırım ben burada kirada devam ederim. Ne yani ayda 5 bin dolar üzerini onlara atsam krallar gibi yaşarlar. Burada kazanır parayı ezmeye yazın bende giderim ABD ye. Ulan super bu model agaaa))))))

8.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Zarar et o zaman. Bari Mevduata koy paranı da, döviz çıkarsa %15 + döviz farkı alırsın. Azıcık mantıklı ol.
    Dışarıya ödeme yapılması dışında dolar ihtiyacı kalmaz ülkede bu şekilde.
    Mevcut hükümete ne kadar muhalif olsamda, yorumunuza hak veriyorum. Tabi sistemin ayrıntıları önemli. Minimum kaç ay vade olacak, kur riskinin yüzde kaçını hedge edecekler vs.

Sayfa 195/1002 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •