sorun al sat yapmak deðil karaktersizliðin dibine vurmak.
sorun al sat yapmak deðil karaktersizliðin dibine vurmak.
Al sat yapmak için yorum yazanýn da a.q yapmadýðým þeyi yaptý diyenin de a.q..!!!
þimdiye kadar iki kez al sat yaptým, onu da buraya yazdým, birinde özdereci birinde de ASELSAN'ý alýp kâr alýp sattým..!!!
Günlük hiçbir yükseliþte al sat yapmadým yapmam da, yaparsam da Allah benimde belamý versin..!!!
Varsa totoþuna güvenen ayný duayý etsin..!!!
ziraat 55 lerden alýp 41 lerden garanti ve iþ devrediyor bu kadarda adilik olmaz..
nasip....
Tahtacý saðlam olsaydý aldýðý malý aþaðýdan geri vermezdi, ama nerdeee, dün 8.80'lerden satanlara, bugün nerelerden verdi, belki de tahtacý da al-sat ile besleniyor.
Endeks %1.5 artda hisse %2 ekside, dün de bir icraat yoktu al-satçýlar dýþýnda.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Benim iki yatýrým hesabým var, birinde beþ yýldýr tuttuðum özak hissesi var, diðerinde yaklaþýk iki yýldýr aldýðým özak hissesi var, iki yýllýk hesabýmdaki kârým arada al sat yaptýðým için neredeyse beþ yýllýk hesabýma yaklaþtý..!!
Al sat yapanlar ykbnk ta bu hisseyi ne yapsýn isteyende al sat yapar kimin umrunda
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Bugun cogu tahta eksi kapadi. Bankalar ve demir celik endeksi surukledi. Gyo hisselerine ilgi baslamis gibi gozukuyor. Diger gyo larin hizla yukselmesi bize de yarayacaktir. Bazi gyo lar defter degerlerinin cok uzerinde islem gormeye basladilar. Ozak hem karlilik hem de defter degeri bakimindan cazip gorunuyor. Ben kisa vadede hisseye ilginin artacagini ve defter degerlerine yaklasacagimizi dusunuyorum. Yeniden degerlemeler oncesi hareketli oluruz. Gedik 2 gun aldiktan sonra bugun ortada yoktu. Yanlis gormediysem deutche takasina virmanlandi aldigi mallar. Gedik alirken 8.85 e degdik alimi kapatti yavasca geri geldik 8.40-8.50 bandina oturmus gibiyiz. Arada bikac fon satis yapti. Mal el degistirdi. Bence hareketler cok saglikli basamaklari birer birer cikan bir hisse.
Arkadaþlar bu hafta hiç deðilse defter deðerine gelse iyi olur
Yer Ýmleri