Sayfa 195/919 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7347 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Vartolu geldimi lotlar...gelmediyse yol uzun olabilir...
     Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kusuruma bakmayın.....!!!

Borsaya ikinci dönüşüm olan 19 Ocak 2018 den beri en büyük RUS RULETİNİ yaşadım.....!!!

Ayrıntıyı inşallah sonra yazarım.....!!!
    843 LOT tavandan eşleşti.....466 lot bekliyor.....!!!

İster inanın ,ister inanmayın bir kısmı geldi,bir miktar lotu bekliyor....!!!
    Bir kısmı gelmişti,diğer kısmı bekliyordu....!!!Alışımı da bir bütün olarak yazmıştım.....!!!

Arkadaşlar gerçekten de ne olduğu belli değil....Heyecanımız sürecek daha.....Çünkü 1184 lot mal verildi tahtada.....!!!

Elinde olan ky verdiyse ve de kazandıysa ne mutlu.....İnşallah speğin ele verme operasyonu değildir....!!!!

2. Yürü be tukaşım,yürü be kaplaminim....!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Bedelsiz açıklasa ne olacak aha yonga borsa tarihinin bedelsizini açıkladı aha durumu ortada.Diyeceksinki 250 tlden 1400 ü görmüş görmesi bişey değiştitmez dahada yukarlara çıkması lazımdı ama nerdeeeee...
    Viking kardeşim yongadayken de yazdım.....Yonganın tek hikayesi vardı...O da bedelsiz açıklamasıyla bitti....!!!

Yongadayken demiştim ki ''Yonganın eder fiyatı 100 tl ama 1.000 oldu....İsbir in ise eder fiyatı 1.000-1200 tl aralığı.....!!!

İnşallah yükselişi sürer isbirimizin.....!!!!

İsbir bu haliyle normal günboyu işlem görürken bedelsiz açıklasa 7.000-10.000 tl aralığına giderdi.....!!!

4. İsbir silmezlerse eşleşecek lot 25,bekleyen lot 730 lot....!!!!

yonga silmezlerse 4 lotla 1282 de ama silmezllerse....

5. Kaplaminimiz 5.34.....Tukasımız 2.94....!!!

6.80-9.00 aralığında bir yerlerde zirve yapacağını düşünüyorum....!!!

Ama karar senin....Snpam dakiler var bence....!!!

Çok lotla girmişsen çok silkelerler,dayanamazsın.....!!!!
    5.36 ile ciktim.Allah bereket versin.Allah razi olsun sende.polhodaki zararimi çıkardım sayende

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Alan ky ozaman...umarım kısada sorun olmaz ..
    Belli olmaz......Dün 18:01 de fiyat 256 iken ben ilk defa tavana yazan kişi idim....75 lotla....Adam da 75 den büyük lot yazdı ....15 lot işlem geçince speğin lotu benden büyük olunca ben avucumu yaladım.....!!!

Şimdi de eşleşme 12:54:59 da 743 lot idi......Son saniye biri 100 lot verdi ve 843 lot oldu.....İşte o veren olmasa idi benim lotlar hiç gelmeyecekti.....Parçalı geldi.....İşte son saniye 100 lotu veren kimdi?.....Ky MI,SPEK mi?

Aracı kurumuna telefnla satış emri veren bir ky olabilir.....Ya da yükselişte parça parça mal veren SPEK de olur....!!!

Yükselirken spekler mal verir tahtaya.....Çıkış varsa düşüş de olur....Nasip herşey....!!!

8.  Alıntı Originally Posted by engincan Yazıyı Oku
    5.36 ile ciktim.Allah bereket versin.Allah razi olsun sende.polhodaki zararimi çıkardım sayende

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayrını gör kardeşim....Allah senden de razı olsun.....Beni sayemde değil....Yazımı okudun değerlendirdin ama SON KARARI SEN VERDİN......Kendin kazandın,benim sayemde değil....!!!

Sayfa 195/919 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •