sn sekiz yatak işi çok ses getirecek asıl show o zaman
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn sekiz yatak işi çok ses getirecek asıl show o zaman
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bende okuyunca aynı düşüncedeydim. Uzun zamandır kendisini göremiyoruz. Cezasının bitiminde burada olmasını ve bilgi birikimiyle bize yol göstermesini diliyorum. Hissede bizler 2.60-2.90 arası konum alanlar arkamıza yaslandık izliyoruz. Yatırım şirketleri ise bu potansiyeldeki şirketi yeni görmeye başladılar. Bu hisseyi 2. Çeyrek bilançosunu görmeden satmayacağım. Şöyle 20milyon kar gelse ne güzel olur çok mu şey istiyorum😄
2017 - 2018 HEDEFLERI: SIRKET YONETIMI 2016 ITIBARIYLA 289 OLAN MAGAZA SAYISININ UZERINE 2017 VE 2018 YILLARINDA HER YIL 100`E YAKIN (YURT ICI - YURT DISI) YENI MAGAZA ACMAYI HEDEFLIYOR. KONUT GELISTIRICILERE YAPILAN SATISLARIN (YENI KONUTLAR ICIN MUTFAK, DOLAP, KAPI) 2017`DE 60 MILYON TL, 2018`DE ISE 100 MILYON TL`YE ULASMASI BEKLENIYOR. KONUT GELISTIRICILERE YAPILAN SATISLAR YILLIK BAZDA KONSOLIDE CIRONUN YAKLASIK %10`UNA KARSILIK GELMEKTEDIR.
https://www.atayatirim.com.tr/haber-detay--2272117.html
Haklısınız sayın BURSA16 asıl olay Türkiye büyürken tüketim harcamaları patlıyor ve bunun büyük bölümü mobilya ve beyaz eşyada gerçekleşiyor. İnşaat sektörünü söylemiyorum bile. Bayramda çevrenizdeki Doğtaş-kelebek mağazalarını gözlemlemenizi tavsiye ederim.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 endeks ine girmedik
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın arkadaşlar,
Malum arsızın yüzünden ceza aldık bu sebeple yazamadık. Benim yazmamın bana faydası yada zararı yok. Ancak burada güzel bir sinerji oluşturuyoruz. Bu sinerjinin devamı için her zaman yazacağız.
Bu süreçte beni sual eden selam gönderen tüm ortaklara sevgilerimi iletiyorum.
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
hoşgeldin kuzeys![]()
yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri