Sayfa 196/814 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by Volkan181818 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şirkete telden ulaşabilen varmi kimse tele cbp vermiyorda
    Volkan Bey ben geçen hafta konuşmuştum. Şirket yetkilisi gerekli işlemleri başlatmak için Gümrük ve Ticaret Baklanlığının izin yazısını beklediklerini söylemişti. Ben de bunun üzerine ilgili Bakanlıkla görüştüm. Biliyorsunuz SPK esas sözleşme değişikliği için onayı verdiğini 19 haziranda şirket bildirmişti. Bakanlık da izni geçen hafta çarşamba vermiş ve yazı hala postada olabilir dendi bugün bana. İzinler konusunda artık bir sıkıntı görünmüyor ama sistem o kadar yavaş işliyor ki insanı canından bezdiriyor. İzin yazısı tebliğ edilsin gerekli açıklamayı yaparlar diye umut ediyorum.

2. Tskler bilgilendirdigin için

3. beyler bu hisseden beklenti nedir ? Maliyetim 0.38. düşükken aldım hani yine bir satılma haberi vs çıkarsa diye ama hiçbir hareketlenme yok. var mıdır bu kağıttan bir beklenti

4. Bak ben diyim bunlarin izin yazısı postada kaybolur onlar tekrar yazı ile gönderilmesini ister sonra tekrar posta yapılır al sana bir buçuk ay uzadı. Ya böyle önemli konuda izni postayla gönderen yada gönderilmesini bekleyen sistem içinde beklentimizi koruyoruz. Ytd

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bunlara 1 posta ne eder. 5 posta gitsek pardon gelse amcak duzelirler. Hikaye.. bahane.. bunlarin kafasina saksi dusmediyse benim bildigim trnsk o 60 gunu son dakkasina kadar kullanir. Amac bezdirmek. Bezmiom amtiny quinn. Ya batisinizi cezalara bogulmanizi izlicam yada seve sevdire akillanmanizi. Hadi bakalim bir yarimla adam gibi kagitlardan kazanirken bir yarimla izlwmedeyim. Sayemizde yediniz cezayi.. daha da yediririz gerekirse ytd

6. beklemeye devam almayada devam umarım bir marka olur ytd

7. Bu marka olsun ben de ... oliim.

8. beklentim yüksek bekleyip göreceğiz ytd

Sayfa 196/814 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •